Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Dukuri ātrākie arī Siguldas treniņbraucienu otrajā dienā

Ints Megnis
Ints Megnis

Dukuri ātrākie arī Siguldas treniņbraucienu otrajā dienā
Treniņbraucieni Siguldā. Foto: Viesturs Lācis

Latvijas skeletona zvaigznes Martins un Tomass Dukurs trešdien sasniedza labākos rezultātus arī Siguldā gaidāmā Pasaules kausa pirmā posma otrajā treniņu dienā.

Dienas pirmajā brauciena brāļi Martins un Tomass Dukuri uzrādīja attiecīgi pirmo (51,16 sekundes) un sesto (51,82) ātrāko laiku, bet Ivo Šteinbergs ierindojās 17.vietā (52,69). Otro labāko laiku pirmajā treniņbraucienā uzrādīja olimpiskais čempions Sunbins Juns (51,71), bet trešais palika Ukrainas pārstāvis Vladislavs Heraškevičs (51,74), kurš pirmajās treniņu dienās parāda, ka ir viens no retajiem, kurš Siguldā trenējas ikdienā.

Tāpat kā vakar, arī šodien otrajā braucienā ātrākais no visiem izrādījās Tomass Dukurs (51,54), aiz sevis atstājot Martinu Dukuru (51,74) un Vācijas pārstāvi Fēliksu Keizingeru (52,18). Ivo Šteinbergam veicās labāk kā pirmajā braucienā – sestā vieta (52,50).

Tikmēr skeletonā dāmām trešdien vislabāk veicās vācietei Tīnai Hermanai, kura trasi pirmajā braucienā veica 52,82 sekundēs, bet otro braucienu - 53,28 sekundēs.

Bobsleja treniņi šodien sāksies plkst. 15:00, bet sacensības piektdien ar sieviešu bobsleju. Pēc tam sestdien Siguldā gaidāms skeletons vīriem un pirmās vīru bobsleja divnieku sacensības, bet svētdien trasē dosies dāmu skeletonistes, kā arī notiks otrās vīru bobsleja divnieku sacensības.

Izmantotie resursi:
Brāļi Dukuri turpina spīdēt treniņbraucienos |...

     [+] [-]

, 2018-12-05 14:37, pirms 5 gadiem
Kādas prognozes par Šteinberga sniegumu? Izskatās, ka ar brāļiem nevarēs pacīnīties, bet TOP 8 vajadzētu tikt.

     [+] [-]

, 2018-12-05 16:13, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kādas prognozes par Šteinberga sniegumu? Izskatās, ka ar brāļiem nevarēs pacīnīties, bet TOP 8 vajadzētu tikt.
grūti prognozēt kādu vietu varētu šis dabūt , bet es domāju ,ka viņam ir jāpārspēj savā trasē Vāciešu un Krievu trešie numuri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja