Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Priedulēna: "Pirms operācijas uztraucos, ka sezonas laikā būšu kaitējusi celim"

Priedulēna: "Pirms operācijas uztraucos, ka sezonas laikā būšu kaitējusi celim"
Lelde Priedulēna
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu skeletoniste Lelde Priedulēna, kurai nedēļas nogalē beidzot tika veikta ceļgala saišu operācija, sarunā ar Sportacentrs.com izteicās, ka nākamās četras nedēļas viņai būs jāpārvietojas ar kruķu palīdzību.

"Dakteris teica, ka viss noritējis pēc plāna," par operāciju saka Lelde. "Biju mazliet uztraukusies, ka sezonas laikā būšu pabojājusi situāciju, tomēr viss bija kārtībā. Visu centos darīt ļoti uzmanīgi, skrēju ar ortozi, kārtīgi iesildījos. Taču bažas bija, jo pagājis bija ilgs laiks."

Par operācijas datumu Priedulēna ar Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) galveno ārsti Līgu Cīruli bija vienojusies jau Phjončhanā. "Teicu, ka gribu veikt operāciju uzreiz pēc olimpiskajām spēlēm. Vēl esot Korejā, sarunājām konkrētu datumu. Tagad viens celis ir divreiz lielāks nekā otrs. Kādu laiku nāksies pārvietoties ar kruķiem. Jāgaida, kad nosies pampums."

Šo piektdien viņa pirmoreiz atrādīsies operējošajam ārstam Jānim Viļumam. Pašreizējās prognozes liecina, ka ar kruķiem Leldei nāksies staigāt četras nedēļas, pēc tam vēl divas nedēļas būs jāizmanto fiksējoša ortoze, bet tad jau varēs sākt domāt par fiziskām aktivitātēm. "Par nākotni pagaidām vispār neesmu domājusi," atzīst skeletoniste. "Kopš atgriezos no olimpiskajām spēlēm, bija daudz kas jāsakārto. Tagad būs pietiekami daudz laika pārdomām. Šobrīd nekādu lēmumu pieņēmusi neesmu. Redzēsim, kā būs."

Gandarījums par aizvadīto sezonu Leldei ir, jo vēl augustā nebija pārliecības, vai viņa šosezon vispār dosies trasē. "Esmu priecīga, ka augustā nepadevos. Tas atmaksājās ar četriem labiem braucieniem Phjončhanā. Gan oficiālajās treniņu nedēļās un Pasaules kausa posmā, gan treniņos pirms olimpiskajām spēlēm man līdz četriem labiem braucieniem bija kā līdz Marsam. Tādēļ ir liels prieks, ka beigās tomēr izdevās sadraudzēties ar šo trasi."

 +12 [+] [-]

, 2018-03-05 17:31, pirms 6 gadiem
Visi labākie novēlējumi simpātiskajai un izturīgajai Leldei! Lai veiksmīga atveseļošanās, un gan jau tad būs atkal gribēšana sevi pierādīt trasē!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-05 18:01, pirms 6 gadiem
Būtu lielāks svars būtu arī medaļa. Brauc labi, bet vadošās ieliek tieši masas ziņā - tām pilnīgi cita ķermeņa uzbūve.

 +10 [+] [-]

, 2018-03-05 18:16, pirms 6 gadiem
Par skaistām sievietēm sportā!

  +2 [+] [-]

, 2018-03-05 19:51, pirms 6 gadiem
Ceru, ka Lelde turpinās sportot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-03-05 20:47, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Būtu lielāks svars būtu arī medaļa. Brauc labi, bet vadošās ieliek tieši masas ziņā - tām pilnīgi cita ķermeņa uzbūve.
Leldes dupsis šosezon kļuvis apjomīgāks, tā ka viss būs kārtībā!

Lai ātra rehabilitācija un veiksmīgs nākamais olimpiskais cikls!

     [+] [-]

, 2018-03-05 21:52, pirms 6 gadiem
Te pat večiem ir jāņem piemērs! Tā nu gan ir nesavtīga mīlestība pret sportu!

     [+] [-]

, 2018-03-05 21:54, pirms 6 gadiem
Smuka meiča. Veseļojies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-06 00:59, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей - https://tiny.ee/savemoney элеkтpиka с более чем 30-летним стажeм! Это действительно легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!

     [+] [-]

, 2018-03-06 12:02, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Leldes dupsis šosezon kļuvis apjomīgāks, tā ka viss būs kārtībā!

Lai ātra rehabilitācija un veiksmīgs nākamais olimpiskais cikls!
Ar dupsi diez vai pietiks, pārējām tomēr tas svars vienmērīgs, jo pašas pēc dabas tādas masīvākas