Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rubenis: "Gribētos katrās sacensībās tikt desmitniekā"

Jānis Pārums

Rubenis: "Gribētos katrās sacensībās tikt desmitniekā"
Mārtiņš Rubenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Olimpiskais bronzas medaļnieks (2006.), pasaules čempionātu sudraba (2003.) un bronzas (2004.) godalgu ieguvējs Mārtiņš Rubenis gaidāmajai sezonai gatavojas ļoti nopietni. Portālam Sportacentrs.com Mārtiņš pastāstīja par gatavošanās posmu un savām ambīcijām.

"Jāsaka godīgi, ka iepriekšējai sezonai es kā sportists īsti negatavojos, vairāk palīdzēju komandai, bet sportoju tīri fiziskās kondīcijas uzturēšanai fizkultūras režīmā. Šogad pastrādāju kārtīgi visu vasaru un sajūta ir tāda, ka vajadzētu būt gatavam sezonai," atzina Rubenis. "Starta rāviena sacensības pagājušajā nedēļas nogalē? Ja salīdzina ar iepriekšējiem gadiem, tad tie rezultāti bija daudz labāki, lai arī pirms tam bija smaga treniņu nedēļa. Esam uz pareizā ceļa. Tagad tik augsti rezultāti vēl nav plānoti, kas liek domāt, ka sezonas vidū un beigās tie vēl vairāk varētu uzlaboties."

"Ļoti gribas atkal nobraukt pilnu sezonu, lai atgūtu sacensību garšu un paburzītos apritē. Kā arī saprastu tendences, kur tas kamaniņu sports šobrīd virzās. Diezgan lielas izmaiņas ir tehniskajā reglamentā, taču tā kā sacensību nav bijis, tad arī citu valstu sportistu spēku samērus ir grūti prognozēt. Pirmās sacensības būs pirmais atskaites punktus," piebilda 34 gadus vecais kamaniņu sportists.

Jautāts, uz ko pats cer gaidāmajā sezonā, Rubenis atbildēja: "Sezona būs kā tāds izpētes laiks pirms Soču olimpiādes, taču ne tikai – gribas arī labi nobraukt ne tikai pašam sev, bet arī līdzjutējiem. Labs rezultāts manā izpratnē ir pirmais desmitnieks katrās sacensībās – tas ir tas, ko gribētos. Priecāšos arī par vietu trijniekā, taču šobrīd varbūt vēl ir pāragri ir kaut ko solīt vai prognozēt. Tomēr sajūtas ir labas."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 14:07, pirms 12 gadiem
Mēs par trijnieku.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 15:25, pirms 12 gadiem
Nu ja Ķīnas periods beidzies, tad desmitnieks garantēts.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 16:28, pirms 12 gadiem
lai izdodas, Mārtiņ !

     [+] [-]

, 2012-10-24 23:07, pirms 12 gadiem
Free Tibet, Mārtiņ!