Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Cīmanis: "Liela vilšanās"

Cīmanis: "Liela vilšanās"
Pēteris Cīmanis. Foto: Romualds Vambuts

Siguldā notiekošā Eiropas čempionāta kamaniņu sportā Latvijas līdz šim sasniegto izlases treneris Pēteris Cīmanis nodēvējis par lielu vilšanos, taču vēl esot cerība, ka izodies labi nostartēt svētdien vīriešu sacensībās.

Atgādinām, ka šodien dāmu sacensībās Siguldā Anna Orlova bija sestajā vietā, bet Maija Tīruma vienu vietu aiz viņas, savukārt divniekos Andris un Juris Šici palika uzreiz aiz goda pjedestāla – 4. vietā.

Lūgts komentēt mūsējo startu, kamaniņu izlases treneris Pēteris Cīmanis saprotamu iemeslu dēļ bija nerunīgs: ''Grūti pateikt, kas Annai un Maijai nesanāca. Nobrauca ne tik tīri kā varētu vēlēties. Varbūt startu ietekmēja psiholoģiskā spriedze.''

Treneris pauda vilšanos ar šodienas rezultātiem: ''Jā, protams, ka esam vīlušies. Taču rezultāti ir tādi, kādi ir. Rīt jānobrauc tik labi, cik vien varam. Ja nebūs kļūdu, būs medaļa. Cerības vienmēr ir.''

Cīmanis piebilda, ka komandas kopējais starts tiks izvērtēts pēc čempionāta, kas rīt noslēgsies ar vīriešu vieninieku un komandu stafetes sacensībām.


, 2010-01-23 16:36, pirms 14 gadiem
PIEKRITU BET KUR TAD TRENERI TU BIJI KAD BIJA JASAGATAVO STARTAM???
, 2010-01-23 16:41, pirms 14 gadiem
juu ledus ar nebij nemaz augstaakajaa kvalitaatee,, viss ai***sts
, 2010-01-23 16:50, pirms 14 gadiem
ned...s par ledu. pasties uz rezultatiem. kaut kada sikala nolabo tr rekordu a musejas neko!!!!
, 2010-01-23 17:47, pirms 14 gadiem
Ja jau mājās nevaram ko tad mēs vspār gribam...
, 2010-01-23 18:17, pirms 14 gadiem
un atkal nāk prātā SA karikatūra, kur Miņins ar Dukuru velk uz olimpiādi ragaviņas labi noēdušas kamaniņbraucēju tomēr neapgalvošu, ka pats būtu nobraucis labāk
, 2010-01-24 09:55, pirms 14 gadiem
Labdien visiem! Bijusais braucejs. Neiet runa par to kaa treneris kadu sagatavo, bet pasam sevi ir jasagatavo svarigiem maciem, tas vairak ir saistits ar cilveku psihalogiju. Vai vins var sanemties pirms atbildiga starta un cik ilgi vins var sada spriedze izturet. Lai visiem veiksmigs starts un labi slid kamana.
Drosi varat uzdot jautajumus: e.kruminsh@gmail.com
, 2010-01-24 12:28, pirms 14 gadiem
nu nevajadzēja jau gan pirms mačiem sasolīt 3 medaļas..bet rezultāti ir objektīvi, jo tāds ir mūsējo šīs sezonas līmenis un turklāt te nebrauc pašī stiprākie...to parāda rezultāti visas sezonas garumā un arī mājas trasē neko dižu nerāda...kas liecina par komandas sliktu gatavību pašīem svarīgākajiem sezonas startiem par ko ir jāčakarē izlases vadība
, 2010-01-24 12:29, pirms 14 gadiem
Einars Krumins rakstīja: Labdien visiem! Bijusais braucejs. Neiet runa par to kaa treneris kadu sagatavo, bet pasam sevi ir jasagatavo svarigiem maciem, tas vairak ir saistits ar cilveku psihalogiju. Vai vins var sanemties pirms atbildiga starta un cik ilgi vins var sada spriedze izturet. Lai visiem veiksmigs starts un labi slid kamana.
Drosi varat uzdot jautajumus: e.kruminsh@gmail.com
cilvēka psiholoģija kā reiz arī ir viens no treneru uzdevumiem!
Kristers Aparjods. Foto: Josef Plaickner
2

Aparjods un Aparjode uzvar Latvijas čempionātā kamaniņu sportā

LETA. Piektdien bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" norisinājās Latvijas čempionāts, kas noslēdza 2023./2024.gada kamaniņu sporta sezonu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).
Roberts Plūme un Mārtiņš Bots. Foto: AP/Scanpix
8

Latvija Pasaules kausu kamaniņu sportā noslēdz ar sudrabu stafetē

Siguldā šodien noslēdzās Pasaules kauss kamaniņu sportā, kura pēdējā sacīkstē Latvijas komanda izcīnīja sudraba medaļas stafetē.
Kristers Aparjods. Foto: Mareks Gaļinovskis
14

Zeltu Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Siguldā izcīna arī Aparjods

Pasaules kausa kamaniņu sportā noslēdzošajā posmā Siguldā vīriešu vieninieku sacensībās zeltu izcīnīja Latvijas kamaniņsportists Kristers Aparjods.