Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunajiem kamaniņu braucējiem otrā vieta junioru PK posma stafetē

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas jaunajiem kamaniņu braucējiem otrā vieta junioru PK posma stafetē
Latvijas jaunie kamaniņu braucēji (pa labi) pēc otrās vietas junioru Pasaules kausa posmā. Foto: imago/foto2press/Scanpix

Latvijas jaunie kamaniņu braucēji sestdien Oberhofā izcīnīja otro vietu sezonu noslēdzošā junioru Pasaules kausa posma komandu stafetē.

Elīna Ieva Vītola, Gints Bērziņš, kā arī Mārtiņa Bota un Roberta Plūmes divnieks sacensībās tieši par četrām desmitdaļām piekāpās Vācijas komandai, kamēr pie trešās vietas sešu izlašu konkurencē tika Krievija.

Otro vietu stafetē Latvijas juniori izcīnīja otro posmu pēc kārtas, bet pirms divām nedēļām tika izcīnīta ceturtā vieta pasaules junioru čempionātā.

Pirms tam svētdien sacensībās juniorēm devītā bija Vītola, desmito vietu guva Sigita Bērziņa, kamēr 12. vietā ierindojās Anda Upīte.

Kā zināms, veiksmīgi starti Latvijai bija sestdien, kad jauniešu ieskaitē Bērziņš izcīnīja uzvaru, kā arī triumfēja sezonas kopvērtējumā, bet divniekos starp jauniešiem trešā bija Eduarda Ševica-Mikeļševica un Lūkasa Krasta ekipāža, kamēr junioru ieskaitē ceturto vietu guva Bots un Plūme.