Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Aparjodei sezonas labākais rezultāts - piektā vieta Altenbergā

Rolands Eliņš

Aparjodei sezonas labākais rezultāts - piektā vieta Altenbergā
Kendija Aparjode. Foto: AP/Scanpix

Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā, kas šonedēļ norisinās Altenbergā, Vācijā, sieviešu konkurencē Kendija Aparjode izcīnīja piekto vietu, turklāt pēc pirmā brauciena bija pat trešajā pozīcijā. Elīza Cauce ieguva devīto vietu, bet uzvaru guva Vācijas sportiste Jūlija Taubica.

Pirmais brauciens

Latviju sieviešu sacensībās šoreiz pārstāvēja četras sportistes, savu otro PK posmu aizvadot 19 gadus vecajai Elīnai Ievai Vītolai. Viņa startēja ar piekto numuru un ieņēma 17. vietu, apsteidzot desmit konkurentes.

No Latvijas sportistēm vislabākais pirmais brauciens padevās Kendijai Aparjodei, kura sezonas kopvērtējumā ieņem 12. vietu, bet šorīt ilgu laiku atradās līderpozīcijās. Pēdējās divas startēja PK kopvērtējuma līderes Jūlija Taubica un Tatjana Ivanova, kuras Aparjodi apsteidza, atbīdot viņu uz trešo vietu. Taubica gan trases augšdaļā atpalika no Aparjodes, taču beigās bija pārliecinoši pirmā. Ivanova no Taubicas atpalika 0.1 sekundi, bet Aparjode bija 0.26 sekunžu attālumā.

Otrajā braucienā Aparjodes vietu uz goda pjedestāla centīsies apdraudēt Vācijas sportiste Anna Bereitera un itāliete Andrea Vetera, kuras abas atpalika tikai nedaudz, taču tālu nebija arī Elīza Cauce, kura ieņem sesto vietu. Viņu no Aparjodes un pirmā trijnieka šķīra mazāk nekā sekundes desmitdaļa.

Latvija pēc pirmā brauciena bija vienīgā valsts, kurai labāko desmitniekā ir trīs pārstāves. Ulla Zirne ieņēma devīto vietu, turklāt arī tālu neatpalika no Cauces, taču rezultāti kopumā bija blīvi.

Otrais brauciens

Otrajā braucienā savas vietas nācās zaudēt visām četrām Latvijas sportistēm. Elīna Vītola otrajā braucienā ieņēma 21. vietu, kas lika kopumā atslīdēt uz 20. pozīciju, taču viņai šī tik un tā ir pirmā reize, kad PK posmā izdevies iekļūt labāko divdesmitniekā.

Zirne tikmēr atkāpās uz 13. vietu, bet Cauce noslīdēja uz devīto pozīciju. Aparjode otrajā braucienā uzrādīja devīto labāko rezultātu, kas neļāva nosargāt vietu uz goda pjedestāla, taču viņa saglabāja vietu labāko sešiniekā, ieņemot piekto vietu. Tas viņai ir pārliecinoši labākais rezultāts šosezon, un tas ļāvis pacelties uz desmito vietu sezonas kopvērtējumā.

Savas līderpozīcijas nosargāja Taubica, kura bija ātrākā arī otrajā braucienām kamēr Ivanova pārliecinoši ieņēma otro vietu. Kopvērtējumā gan pirmo pozīciju tāpat saglabā Ivanova, kuras pārsvars gan sarucis līdz nieka diviem punktiem. Savukārt bronzu šodien ieguva itāliete Vetera, kamēr Emīlija Svīnija, kura iepriekš bija kopvērtējuma trešās vietas īpašniece, neveiksmīgi aizvadīja pirmo braucienu un otrajā nemaz nepiedalījās.

PK kamaniņu sportā, Altenberga

V.SportisteValstsLaiks
1.J. TaubicaVācija1:44.264
2.T. IvanovaKrievija+0.172
3.A. VeteraItālija+0.383
4.J. KatņikovaKrievija+0.452
5.K. AparjodeLatvija+0.510
6.V. DemčenkoKrievija+0.537
9.E. CauceLatvija+0.601
13.U. ZirneLatvija+0.801
20.E. VītolaLatvija+1.146

Piedalījās 27 sportistes

  -4 [+] [-]

, 2020-01-12 12:28, pirms 4 gadiem
MooXi.net - lielisks prоjekts piеaugušаjiеm, kuri vēlаs аtrаst sеksa pаrtneri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-01-12 16:27, pirms 4 gadiem
MooXi.net - lielisks prоjekts pieаugušаjiеm, kuri vēlas аtrаst sеksa pаrtneri