Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks, Zirne un Aparjode nekvalificējas Pasaules kausa posmam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieks, Zirne un Aparjode nekvalificējas Pasaules kausa posmam
Inārs Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Gatavojoties Pasaules kausa sacensībām, šodien Vācijas trasē Oberhofā notikušas Nāciju kausa sacensības kamaniņu braucējiem. Starp latviešiem labākos rezultātus sasniedza Elīza Cauce, kura bija trešā dāmu konkurencē, un Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, kuri tika pie otrās pozīcijas divniekiem.

Elīza Cauce startā sasniedza trešo labāko rezultātu un arī turpinājumā noturējās šajā pozīcijā, finišā par 0,223 sekundēm atpaliekot no uzvarētājas Jesikas Tībelas no Vācijas. Starp viņām iespraucās arī krieviete Viktorija Demčenko. Tādējādi Cauce kvalificējās Pasaules kausa pamatsacensībām.

Tas neizdevās Ullai Zirnei, kura ieņēma 13. vietu, paliekot pirmā aiz strīpas. No nepieciešamās pozīcijas viņa atpalika 0,002 sekundes. Pamatsacensībās neiekļuva arī Kendija Aparjode, kura palika 17. vietā, no uzvarētājas atpaliekot 0,69 sekundes.

Divniekos Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš ieņēma otro pozīciju. Latviešu duets no uzvarētājiem Vojceha Hmieļevska un Jakuba Kovaļevska no Polijas atpalika 0,175 sekundes. Ar 12. vietu pamatsacensībām pietika arī Kristenam Putniņam un Imantam Marcinkēvičam, kuri no uzvarētāju dueta atpalika 8,655 sekundes. Automātiski Pasaules kausa sacensībām bija kvalificējušies Juris un Andris Šici.

Vīriešu konkurencē Pasaules kausa posmam kvalificējās Kristers Aparjods un Artūrs Dārznieks. Aparjods ieņēma ceturto vietu, no uzvarētāja austrieša Niko Gleiršera atpaliekot 0,175 sekundes, savukārt Dārznieks bija devītais, un viņam uzvarētājs palika 0,444 sekunžu attālumā.

Kvalifikāciju neizdevās pārvarēt pieredzējušajam Ināram Kivleniekam, kuram trases vidū bija trešais labākais rezultāts, taču sekoja kritiens. Viņš ieņēma 34. vietu starp 34 sportistiem, kuri sasniedza finišu. Viens no sportistiem līdz galam netika.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 18:25, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Ar 12. vietu pamatsacensībām pietika arī Kristenam Putniņam un Imantam Marcinkēvičam, kuri no uzvarētāju dueta atpalika 8,655 sekundes. ????????
Maza konkurence divniekiem, pamatsacensībās tika visa pieteiktie (izņemot vienu krievu duetu, kurš valsts kvotu dēļ startēja ārpus konkurences), pat itāļi, kuri kritienā zaudēja vēl vairāk laika nekā mūsējie (+13 sekundes).

Bet Kivlenieks ar katru kadu paliek aizvien nestabilāks. Dārznieks gan atguvies sezonas otrajā pusē.

     [+] [-]

, 2018-01-12 18:34, pirms 6 gadiem
Atkal nekā iepriecinoša...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 18:39, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Ar 12. vietu pamatsacensībām pietika arī Kristenam Putniņam un Imantam Marcinkēvičam, kuri no uzvarētāju dueta atpalika 8,655 sekundes. ????????
jā, un Putins nevis Putniņš

     [+] [-]

, 2018-01-12 21:00, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: jā, un Putins nevis Putniņš
Putins a priori nevar atpalikt, tāpēc rakstām Putniņš , bet zinām ka Putins. Joks, ja nu kādam vāji ar humora izjūtu.