Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijas kamaniņu izlase ceturtā arī junioru PK otrajā posmā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas kamaniņu izlase ceturtā arī junioru PK otrajā posmā
Gints Bērziņš (pa kreisi) un junioru Pasaules kausa otrā posma goda pjedestāla. Foto: Jill Cardinale Segger

Latvijas jaunie kamaniņu braucēji sestdien Pārksitijas trasē ASV izcīnīja ceturto vietu arī Pasaules kausa junioriem otrā posma komandu stafetē.

Latvijas izlasē startēja Ieva Elīna Vītola, Ģirts Bērziņš, kā arī Mārtiņa Bota un Roberta Plūmes divnieks. Sacensībās triumfēja Vācija, kas vien par 0,068 sekundēm apsteidza Krieviju. Tikmēr Latvija uzvarētājiem zaudēja 1,659 sekundes, no trešajā pozīcijā palikušās ASV izlases atpaliekot par vairāk nekā sekundi.

Kopā sacensībās startēja astoņas izlases. Latvija guva ceturto vietu arī divas dienas iepriekš notikušā pirmā posma komandu stafetē.

Tāpat ceturtdien notika arī junioru meiteņu sacensības, kurās Vītola izcīnīja 13. vietu starp 26 dalībniecēm, braucienos uzrādot 13. un 12. rezultātu. Tāpat 14. vietā bija Sigita Bērziņa, bet Anda Upīte samierinājās ar 20. pozīciju.

Kā zināms, posms sākās piektdien, kad Bērziņš otrajā etapā pēc kārtas izcīnīja otro vietu jauniešu konkurencē, bet divnieku sacensībās junioriem pēdējā septītajā vietā starp astoņiem sportiskajiem duetiem palika Bots un Plūme.

Trešais posms nākamnedēļ risināsies Kalgari, kur šonedēļ tika aizvadīts Pasaules kausa etaps pieaugušajiem. Kopā šosezon junioru Pasaules kausā būs seši posmi, šoreiz sportistiem neviesojoties Siguldā.