Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijas junioriem sudrabs stafetē PK posmā kamaniņu sportā

Rolands Eliņš

Latvijas junioriem sudrabs stafetē PK posmā kamaniņu sportā
Mārtiņš Bots un Roberts Plūme
Foto: Ieva Gudramoviča

Vinterbergā notiekošajā Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā junioriem Latvijas komanda stafetē uzrādīja otru labāko laiku, piekāpjoties tikai Vācijai.

Latvijas komandā startēja Sigita Bērziņa, Gints Bērziņš un divnieks Mārtiņš Bots un Roberts Plūme. Atsevišķi savā disciplīnā no viņiem labāko trijniekā bija tikai Bērziņš, kuram trešais labākais laiks starp vīriešu vieniniekiem, kamēr Bērziņai ceturtais labākais laiks, bet mūsu jaunajam divniekam – piektais laiks.

Taču kopsummā latvieši izrādījās stabilāki par Krievijas, Itālijas un Austrijas komandām un ieguva otro vietu. No uzvarētājas Vācijas gan nācās atpalikt daudz – gandrīz divas sekundes. Savukārt trešajā vietā palikusī Krievija tika apsteigta par mazāk 0.1 sekundi

Kopumā stafetē piedalījās deviņas komandas, no kurām ieskaitīts laiks tika sešām. Ukraina, Moldova un ASV dažādu apstākļu dēļ palika bez rezultāta.

Šodien notika sacensības arī sieviešu ieskaitē, un 32 dalībnieču konkurencē Latviju pārstāvēja trīs sportistes. Elīna Vītola ierindojās 12. vietā, Sigita Bērziņa bija tieši aiz viņas, bet Anda Upīte ieņēma 15. vietu. Uzvaru guva Vācijas sportistes Čejenne Rozentāla un Džesika Degenhārta.

Stafete, PK junioriem

V.ValstsLaiks
1.Vācija2:20.153
2.Latvija+1.945
3.Krievija+2.011
4.Itālija+2.064
5.Austrija+2.320
6.Slovākija+4.325

     [+] [-]

, 2019-02-09 20:20, pirms 5 gadiem
Malači jaunieši!