Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Demčenko pēc kritiena izlaidīs Pasaules kausa posmu Siguldā

Ints Megnis
Ints Megnis

Demčenko pēc kritiena izlaidīs Pasaules kausa posmu Siguldā
Alberts un Viktorija Demčenko. Foto: EPA/Maxim Shipenkov

Krievijas kamaniņu braucēja Viktorija Demčenko, kura pagājušajā nedēļas nogalē piedzīvoja smagu kritienu Kēnigszē trasē, nestartēs šonedēļ Siguldā gaidāmajā Pasaules kausa posmā.

Demčenko sestdien krita sacensību laikā sliktos laikapstākļos un nakti pavadīja slimnīcā. Kaut kritiens bija smags, nopietnas traumas viņai nekonstatēja, tikai vieglu smadzeņu satricinājumu, un viņa ar Krievijas izlasi devās uz Siguldu.

"Viktorija nestartēs posmā Siguldā. Mūsu komandas ārsts jau uzrakstījis vēstuli starptautiskās federācijas sporta direktoram par viņas atsaukšanu no šī posma," aģentūrai TASS pastāstīja Krievijas izlases priekšnieks Artjoms Petrakovs.

Titulētā Alberta Demčenko meita šosezon Pasaules kausa kopvērtējumā atrodas 20. pozīcijā.

Posms Siguldā notiks sestdien un svētdien. Pirmajā dienā no plkst. 14:45 trasē dosies divnieki un dāmas, bet svētdien sacensību programma sāksies jau plkst. 9:55, sacenšoties vīriem, kā arī tiekot aizvadītai komandu stafetei.

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/5981622