Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Zirnei 5. vieta Nāciju kausā Sočos

Andrejs Siliņš

Zirnei 5. vieta Nāciju kausā Sočos
Ulla Zirne
Foto: Latvijas Kamaniņu Sporta federācija

Piektdien Krievijas pilsētas Soču olimpiskajā trasē ar Nāciju kausa izcīņu, kas vienlaikus ir atlase pamatsacensībām, sākās Pasaules kausa izcīņas 7.posms kamaniņu sportā, un dāmu konkurencē Ulla Zirne izcīnīja piekto vietu.

Latvijas izlase šajā posmā startē šādā sastāvā: Elīza Cauce, Ulla Zirne, Riks Kristens Rozītis, Inārs Kivlenieks, kā arī divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.

Nāciju kausā, kas vienlaikus ir atlase pamatsacensībām, no mūsu sportistiem startēja tikai Ulla Zirne. Pārējie atlēti un divvietīgās ekipāžas dalību pamantsacensībām nodrošinājuši ar to, ka startē spēcīgāko sportistu grupā.

Divpadsmit dalībnieču konkurencē, Ulla Zirne braucienu veicot 51.041 sekundē izcīnīja 5.vietu un kvalificējās Pasaules kausa izcīņas 7.posma pamatsacensībām. Uzvarētājai Baturinai Jekaterinai no Krievijas mūsu atlēte piekāpās par 0.452 sekundēm.

Rīt sacensības sāksies jau plkst. 9:00 pēc Latvijas laika, kad cīņu par PK 7.posma uzvarētāju titulu sāks divvietīgās ekipāžas. Savukārt 13:20 cīņu uzsāks dāmas, starp kurām būs arī Elīza Cauce un Ulla Zirne.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Kamaniņu Sporta federācija
Mērija Ansviesule

     [+] [-]

, 2016-02-05 14:27, pirms 8 gadiem
5.vieta starp vājākajām...