Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijai bronza stafetē, mūsējiem medaļas trijās no četrām disciplīnām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijai bronza stafetē, mūsējiem medaļas trijās no četrām disciplīnām
Inārs Kivlenieks. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Oberhofas trasē noslēdzies Pasaules kausa kamaniņu sportā sepītais posms. Punkts tika pielikts ar stafetes sacensībām, un uzvaru izcīnīja mājinieki vācieši. Latvijas izlase ieguva bronzas godalgu.

Latvijas izlasi pārstāvēja Kendija Aparjode, Inārs Kivlenieks un divnieks Juris un Andris Šici. Brīdī, kad trasē devās mūsējie, līdere bija Amerikas Savienotās Valstis, un tas nemainījās arī pēc finiša – latviešiem pietrūka 0,03 sekundes. Vēl bija jāstartē četrām lielvalstīm – Krievijai, Vācijai, Austrijai un Itālijai.

Krievija palika aiz mūsējo mugurām, kamēr Vācijas komanda kļuva par līderi un izcīnīja zeltu, jo Austrija un Itālija aizvadīja neveiksmīgus braucienus. Tādējādi Vācija Oberhofas trasē savāca visus zeltus. Sievietēm uzvarēja Anna Bereitere, vīriešiem labākais bija Johanness Ludvigs, bet divniekos triumfēja Tobiass Vendls un Tobiass Arlts. Visi zeltu ieguva arī šodien.

Savukārt Latvijas izlase Oberhofā ieguva trīs medaļas. Divniekos brāļi Šici izcīnīja sudrabu, bet vīriešu konkurencē Kivlenieks ieguva karjeras pirmo medaļu pamatsacensībās, ierindojoties trešajā vietā. Aparjode pēc pirmā brauciena bija ceturtā, bet beigās bija spiesta atkāpties līdz sestajai pozīcijai.

Stafete

VKomandaLaiks
1.Vācija2:22.678
2.ASV+0.070
3.Latvija+0.100
4.Krievija+0.475
5.Itālija+0.733
6.Polija+1.118

  +3 [+] [-]

, 2020-02-02 15:03, pirms 4 gadiem
Latvija - kamaniņu braukšanas lielvalsts, un punkts.

     [+] [-]

, 2020-02-02 15:29, pirms 4 gadiem
Kopumā progress kamaniņās šosezon jūtams. Sievietēm vēl pāris jaunās nāk klāt - Vītola un Bērziņa. Cik var būt labi jaunie puiši īsti nezinu - Bērziņš un Šēvics-Mikelšēvics. Varbūt sāks progresēt kāds ko neminēju. Arī divniekos aug laba maiņa.

     [+] [-]

, 2020-02-02 15:40, pirms 4 gadiem
Nu jaunie drīz pienāks klāt, tas pats Bērziņš, domāju - Gints, Rinks- gan viens, gan ar Liepiņu divniekā, tur jau pārāk netālu ir arī - Brūns/Jegorovs.... tik jāstrādā