Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Latvijas junioriem stafetē ceturtā vieta, divniekos - sestā un astotā

Latvijas junioriem stafetē ceturtā vieta, divniekos - sestā un astotā
Anda Upīte. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pasaules junioru čempionātā kamaniņu sportā šodien Īglsas trasē Austrijā divnieka ekipāžu konkurencē sesto vietu ieguva Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, bet otra Latvijas ekipāža Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts bija astotie. Tikmēr komandu stafetē latvieši izcīnīja ceturto vietu.

Divnieku sacensībās par uzvarētājiem kļuva vācieši Orlaminders/Gubics, kuri par 0,207 sekundēm apsteidza otrās vietas ieguvējus krievus Bučņevu/Kiļsejevu, bet bronzas medaļas ieguva vēl viena Krievijas junioru ekipāža Šanders/Mikovs, kuri čempioniem zaudēja 0,575 sekundes.

Bots/Plūme pēc pirmā brauciena atradās ceturtajā vietā, taču otrajā braucienā uzrādīja 10. rezultātu un atkāpās uz sesto pozīciju. Divu braucienu summā no uzvarētājiem viņi atpalika 0,712 sekundes. Otra Latvijas ekipāža Ševics-Mikeļševics/Krasts abos braucienos uzrādīja astoto laiku un divu braucienu summā ierindojās astotajā vietā, čempioniem zaudējot 1,086 sekundes.

Komandu stafetē Latvijas kamaniņu sportisti – Anda Upīte, Gints Bērziņš un Ševics-Mikeļševics/Krasts – ieguva ceturto vietu (+0,968), no pjedestāla atpaliekot vairāk nekā par pussekundi. Uzvaru svinēja mājiniece Austrija, kas tikai par 0,028 sekundēm apsteidza Vāciju, bet trešā bija Krievija, kas uzvarētājiem zaudēja 0,248 sekundes. Kopumā piedalījās 13 komandas, bet finišēja desmit.

Atgādinām, ka piektdien pasaules junioru čempionāta puišu sacensībās astoto vietu ieguva Bērziņš. Meiteņu konkurencē Upīte ieņēma 11. vietu, Sigita Bērziņa ierindojās 16. vietā, bet nesenā Eiropas junioru čempionāta sudraba medaļas ieguvēja Elīna Ieva Vītola palika tikai 29. vietā.

Izmantotie resursi:
fil-luge.org

     [+] [-]

, 2019-02-02 17:12, pirms 5 gadiem
Šķiet, ka varēja būt un tika gaidīti labāki rezultāti?