Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdim/Dreiškenam treniņos divas otrās vietas divnieku konkurencē

Melbārdim/Dreiškenam treniņos divas otrās vietas divnieku konkurencē
Oskars Melbārdis
Foto: Romualds Vambuts, bobslejs.lv

Pasaules kausa pirmajā posmā bobslejā šovakar Altenbergas trasē Vācijā divnieku ekipāžu treniņbraucienos vislabāk veicās Oskaram Melbārdim un Daumantam Dreiškenam, kuri uzrādīja otros rezultātus.

Pirmajos braucienos divnieku ekipāžu konkurencē ātrāko laiku uzrādīja dienvidkorejieši Junjons Vons un Junvū Seo, no kuriem par 0,15 sekundēm atpalika Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens, bet vēl par 0,11 sekundēm atpalika vācieša Frančesko Frīdriha ekipāža.

Otrajā braucienā nepiedalījās ne dienvidkorejieši, ne Frīdrihs, bet ātrāko laiku uzrādīja kanādieša Džastina Kripsa divnieks, kuram latvieši zaudēja 0,12 sekundes, bet trešo laiku uzrādīja vācietis Maksimiliāns Ārnds, kurš atpalika vēl par 0,09 sekundēm.

Uģis Žaļims un Jānis Jansons pirmajā braucienā ieguva septīto vietu, bet otrajā bija sestie. Tikmēr Oskars Ķibermanis un Raivis Zīrups pirmajā braucienā divnieku konkurencē bija 13. vietā, bet otrajā braucienā sasniedza dalītu 11. rezultātu.

Pasaules kausa sezona bobslejā sāksies sestdien, kad Altenbergā tiks aizvadītas pirmā posma divnieku sacensības. Pirmie braucieni sāksies plkst. 14.15, bet otrie - plkst. 15.45.

Izmantotie resursi:
ibsf.org