Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Brantam otrā vieta parabobsleja sezonas otrajā posmā Pārksitijā

Rolands Eliņš

Brantam otrā vieta parabobsleja sezonas otrajā posmā Pārksitijā
Alvils Brants
Foto: Viesturs Lācis

Alvils Brants Pasaules kausa otrajā posmā parabobslejā ieguvis otro vietu, Pārksitijas trasē ASV piekāpjoties tikai kanādietim Lonijam Bisonetam.

Alvils Brants sezonas pirmajā posmā izcēlās ar trešo vietu, bet šodien pēc pirmā brauciena Pārksitijas trasē ieņēma ceturto vietu, no līdera atpaliekot 0.70 sekundes. Viņš startēja 15 parabobslejistu konkurencē, un to vidū bija pārstāvji no ASV, Kanādas, Šveices, Lielbritānijas, Austrijas un arī Spānijas.

Otrajā braucienā Brantam izdevās uzlabot savas pozīcijas, pakāpjoties uz otro vietu. Kopvērtējumā gan pārliecinoši labākais izrādījās Lonijs Bisonets no Kanādas, kurš otrajā braucienā savu pārsvaru pār Brantu palielināja līdz 0.94 sekundēm.

Trešo vietu savukārt ieguva šveicietis Kristofers Stjuarts. Viņš Brantam piekāpās 0.14 sekundes.

Sezonas kopvērtējumā Brants pakāpies arī uz otro vietu, jo iepriekšējā posma uzvarētājs Braiens Makfērsons šoreiz palika tikai desmitajā vietā. Par līderi tikmēr kļuvis pirmā posma ceturtās vietas ieguvējs Bisonets.

Nākamais Pasaules kausa posms norisināsies janvāra vidū Lillehammerē, Norvēģijā.

Jāpiemin, ka šī posma oficiālajos treniņos piedalījās arī Annija Krūmiņa, kura bija arī sacensību pieteikumā, taču tomēr nestartēja. Pēdējos treniņos šajā sporta veidā debitējošā Krūmiņa uzrādīja par vairāk nekā minūti sliktākus laikus nekā pārējie sportisti.

Izmantotie resursi:
IBSF - International Bobsleigh and Skeleton...