Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Video: Miņins otrais pasaulē, ceturtais Eiropā

Latvijas vadošā bobsleja ekipāža Jānis Miņins ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Oskaru Melbārdi un Intaru Dambi šodien Pasaules kausa 8. posma sacensībās Iglsā, kas vienlaicīgi bija Eiropas čempionāts, izcīnīja otro vietu Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā, savukārt Eiropas čempionāta ieskaitē latvieši ieņēma dalītu ceturto vietu.

Izmantots "Viasat Sport Baltic" videomateriāls: viasatsport.lv
Vērtējums: +7

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 20:30, pirms 14 gadiem
biku zljēl, tomēr varēja Pasaules kausa kopvērtējumā būs Nr.1! vinji tieshām to būtu pelnījushi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 21:23, pirms 14 gadiem
šobrīd izskatās, ka OS uz medaļām būs grūti cerēt! ziemeļamerikāņi + lange un tad jau mūsējie kopā ar krieviem un šveiciešiem, kā arī nevar zināt ko ar savu tehniku štamfers parāda!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-24 21:51, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Nu, nu līdz Nr.1 kopvērtējumā bija diezgan tālu. Lange nopietni atrāvies no pārējiem konkurentiem labi, ka Miņina četrinieks nosargāja otro vietu kopvērtējumā.
Kaads veel Tev Lange... Holkombs vinneeja pasaules kausu... Lange palika treshais aiz Minjina...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 23:46, pirms 14 gadiem
priecaajaties letini kamēr vēl ir reāls iemesls būt gandarītiem&lepniem, par to, ka wispār varam reāli vēl konkurēt ar kapitālistisko valstu mega budžetu labaratorijām&bobsleja industrijas virzītājiem (reāli tā ir ar jebkuru sporta weidu, kurā letiņi vēl aizvien cīnās, bet laika zobs (red. - lasi - "naudas zobs") visus mūsu pūliņus sagrauzīs)...un tad tikai varesim grauzt nagus par to, ka nevien awairs naf palicis..taapeec jaapriecaajaas kameer veel var - kaut wai par " IT KAA" 4o vietu!!! ...un ja arii Olimpiaadee buus 4aa, tad ko?! visi letini zhuukstiisies un piikstees, ka vareeja jau vareeja,,,bet ir taa kaa ir un ir labi ka vispaar ir taa pati CETURTAAA!!! ataa Wancuveraa...