Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Prūsis: ''Gluži vai vēsturisks brīdis šodien''

Prūsis: ''Gluži vai vēsturisks brīdis šodien''
Sandis Prūsis
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pēc Latvijas sportistu izcīnītās dubultuzvaras Pasaules kausa izcīņas 5. posmā Sanktmoricā neslēpa savu prieku par paveikto, nosaucot šo brīdi vēsturisku.

Iepriekš jau ziņojām, ka Oskars Ķibermanis izcīnījis pirmo zelta medaļu Pasaules kausa izcīņas ietvaros. Otrajā braucienā Ķibermaņa pilotētais bobs sasniedza jaunu trases rekordu un par 13 sekundes simtdaļām apsteidza citu Latvijas komandu ar Oskaru Melbārdi priekšgalā.

''Nu tiešām ir labi, darbs atmaksājies un esmu tiešām priecīgs. Abi Oskari otro braucienu nobrauca ļoti labi, dažiem citiem neizturēja nervi, tā kā mēs atspēlējāmies par vakardienu!'' tā pēc izcilā rezultāta Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis.

Treneris pēc sacensībām komentēja arī Žaļima paveikto: ''Uģim šodien nebija tik izcili, kaut es teiktu, ka nebija jau arī trasi, kaut kā neslīdēja. Gluži vai vēsturisks brīdis šodien." Nākamā nedēļas nogalē nākamais Pasaules kausa posms Vācijas trasē Kēnigzē.

Izmantotie resursi:
Latvijai dubultuzvara Sanktmoricā četriniekos!...


, 2017-01-22 16:41, pirms 7 gadiem
Malači! Lepojamies!
Veiksmi turpmāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-22 17:30, pirms 7 gadiem
paldies sandi
, 2017-01-22 17:36, pirms 7 gadiem
Ķibermanis ar Singer brauca,ne?

Zaļima Eurotech galīgi negāja
, 2017-01-22 17:38, pirms 7 gadiem
Bieži mūsējiem labs rezultāts ir tikai pateicoties spēkam starta ieskrējienā, bet uz trases beigām ātrums noplok, taču šodien izdevās viss. Tiešām vajag vienu vēsturisku kopbildi ar mūsu izcilniekiem un arī salūts būtu īsti vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-23 09:54, pirms 7 gadiem
Un tas ir viss, ko žurnaļugas var izspiest no treneriem vai spēlētājiem pēc dubultuzvaras pasaules prestižākajā bobsleja trasē?! Šito pašu rakstu izstiepuši no pāris teikumiem, ko Sandis pa telefonu Rīmenim @ltv7 uz fikso izmeta....
, 2017-01-23 09:57, pirms 7 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Sandis rakstam ar lielo S .
Skolā nemācīja?
Nevis rakstam, bet rakstām. Valodnieks atradies.
, 2017-01-23 13:33, pirms 7 gadiem
MOONSHINE rakstīja: Un tas ir viss, ko žurnaļugas var izspiest no treneriem vai spēlētājiem pēc dubultuzvaras pasaules prestižākajā bobsleja trasē?! Šito pašu rakstu izstiepuši no pāris teikumiem, ko Sandis pa telefonu Rīmenim @ltv7 uz fikso izmeta....
Sandis nav runātājs, viņš ir darītājs. "Spēlētāji" tāpat.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.