Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: ice F-1

Brantam trešā vieta parabobsleja PK sezonas sākumā

Brantam trešā vieta parabobsleja PK sezonas sākumā
Alvils Brants
Foto: Viesturs Lācis, IBSF

Latvijas sportists Alvils Brants šodien Pārksitijā, ASV, izcīnīja trešo vietu parabobsleja Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā. Savukārt sacensībām pieteiktā Annija Krūmiņa tomēr nestartēja.

Šogad pasaules vicečempiona godu ieguvušais Alvils Brants Pārksitijas bobsleja trasē šodien sacentās ar 14 citiem parabobslejistiem, un to vidū bija tikai četri eiropieši, kamēr pārējie pārstāvēja Ziemeļamerikas valstis. Sacensībā bija pieteikta arī Latvijas sportiste Annija Krūmiņa, kura tomēr nestartēja.

Pirmajā braucienā Brants uzrādīja vislabāko laiku (49.63), par 0.07 sekundēm apsteidzot tuvāko sekotāju amerikāni Āronu Leninhemu. Taču otrais brauciens viņam tik veiksmīgs neizdevās un ar laiku 50.17, kas otrajā braucienā bija piektais labākais rezultāts, Brants atslīdēja uz trešo vietu posma kopvērtējumā.

Uzvarēja kanādietis Braiens Makfērsons, kurš Brantu apsteidza par 0.35 sekundēm. Leninhems savukārt bija otrais un no uzvarētāja atpalika 0.18 sekundes.

Parabobsleja PK sezonas nākamais posms paredzēts pēc nedēļas Oberhofā, Vācijā.

Izmantotie resursi:
IBSF | International Bobsleigh & Skeleton...


, 2016-11-20 20:05, pirms 7 gadiem
aij, zheel,ka nenotureeja 1.v

Sudrabs Brantam!!!
, 2016-11-20 21:22, pirms 7 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-11-20 23:46, pirms 7 gadiem
Izcili!
, 2016-11-20 23:57, pirms 7 gadiem
"Parabobsleja PK sezonas nākamais posms paredzēts pēc nedēļas Oberhofā, Vācijā.

nope...treshdien turpat Parksitijaa
, 2016-11-21 00:02, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: "Parabobsleja PK sezonas nākamais posms paredzēts pēc nedēļas Oberhofā, Vācijā.

nope...treshdien turpat Parksitijaa
Dzirdēji, ka Hefti apcietināts?
, 2016-11-21 00:16, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Dzirdēji, ka Hefti apcietināts?
es tikai zinu,ka vinam smuka maja un sieva
Beat Hefti (Zweierbob) privat mit Familie...
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.