Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Jāizdara attiecīgi secinājumi"

Prūsis: "Jāizdara attiecīgi secinājumi"
Jānis Miņins un Sandis Prūsis
Foto: LTV Sports

Pēc svētdien notikušā Pasaules kausa izcīņas septītā posma bobsleja četrinieku ekipāžām Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis neslēpa savu lielo vilšanos par Latvijas bobsleja izlases sniegumu.

Kopumā posmā Jāņa Miņina ekipāža ieņēma 27. vietu un otrajam braucienam nekvalificējās, bet Edgara Maskalāna četrinieks pēc pirmā brauciena ieņēma 19. pozīcijā, abu braucienu summā ierindojoties 16. vietā.

Pilots Jānis Miņins jau pēc sestdien notikušās izlozes, uzzinot, ka jāstartē ar trešo kārtas numuru, pauda bažas par iespējamo rezultātu. Sanktmorica ir dabīga trase, kurā pirmajiem ledus ir krietni lēnāks nekā vēlāk, kad trasē parādās saule.

Tomēr Prūsis uzsver, ka sniegumu uz to nevar norakstīt, jo dažas no citām pirmā piecinieka starta ekipāžām pēc pirmā nobrauciena iekļuva pirmajā divdesmitniekā un kvalificējās otrajam braucienam.

Edgara Maskalāna iegūto 16. pozīciju treneris vērtē tikai kā normālu. Arī pats Edgars Maskalāns kritiski vērtē sava četrinieka sniegumu, atzīmējot, ka bijis gan pārāk vājš starts, gan arī atsevišķas kļūdiņas trasē. Vienlaikus jāatzīmē, ka Maskalāns pēc pirmā brauciena bija 19. vietā, taču otrajā braucienā savu rezultātu uzlaboja. Prūsis piebilda, ka pēc šī posma acīmredzot visiem ir jāizdara attiecīgi secinājumi, lai spētu veiksmīgi startēt gan Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā, gan arī olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +6 [+] [-]

, 2010-01-18 01:39, pirms 14 gadiem
tāds ir arī šobrīd bobsleja līdzūtēju vaigs, kāds ir Prūsim un Miņinam attiecīgajā bildē......

     [+] [-]

, 2010-01-18 02:24, pirms 14 gadiem
jācer ka nekas tāds vairs neatkārtosies

  +3 [+] [-]

, 2010-01-18 02:30, pirms 14 gadiem
Mūsējiem slikti ir vienmēr.Vai pa ātru,vai pa vēlu. Slieces,tehnika-protams grūti,bet startu vienmēr mūsējie ir maukuši pa spici .Tagad ir estekāde ,bet vecie onkuļi no citām komandām apskrien tik un tā.Šis posms vispār ir aizvadīts neizskaidrojami slikti.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-18 08:13, pirms 14 gadiem
Pēc Miņina teiktā iznāk,ka pēc izlozes viss skaidrs: vietu sadalījums atkarīgs no laika apstākļiem.Šai sakarībā atceros veco teicienu par slikto dancotāju,kuram olas traucē.....Vaina jāmeklē sevī!!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-18 08:40, pirms 14 gadiem
Secinājumi - steidzīgi!!! Parakos vēsturē un atradu, ka četriniekos
Miņins kopš 2004. gada nav ticis otrajā braucienā tikai 1 reizi-2005. Kalgari bija
25.vieta. Bet Sanktmoricā 2008. bija uzvara ļoti sliktos laika apstākļos, toreiz vēl Prūsis jokodamies teica ka ir atrastas slieces, kas brauc
pa zariem un lapām. Cerams, ka vakardiena mums vairs nebūs
jāpiedzīvo un šo vajag aizmirst kā ļaunu murgu, sevišķi Jānim.

     [+] [-]

, 2010-01-18 18:23, pirms 14 gadiem
nekas
neveiksmes jau katram var gadiities!
gan jau buus veel pjedestaali! nenokarat galvas un ar optimismu uz priekshu!!! varbuut tieshi sveetiigi pirms OS kljudities-lielaaks stimuls trenneeties!
VISS BUUS OK !!! mums prieks just liidz !!! un mees juutam liidz un atbalstam jebkad un jebkuros apstaakljos !!!!!!!