Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Peters uzvar četriniekos, Dienvidkorejas ekipāža nenotur otro vietu

Rolands Eliņš

Peters uzvar četriniekos, Dienvidkorejas ekipāža nenotur otro vietu
Riko Peters ar stūmēju Juergu Egeru
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa otrajā posmā bosblejā četrinieku ekipāžām uzvaru izcīnīja Šveices sportisti ar pilotu Riko Peteru priekšgalā, savukārt otro un trešo vietu šķīra tikai viena sekundes simtdaļa.

Kamēr Latvijas sportisti PK sezonā bobslejā tālajos Ziemeļamerikas posmos vēl nav iesaistījušies, pirmajā posmā Vistlerā četriniekos uzvaru svinēja Aleksandra Kasjanova ekipāža. Šodien viņam divi salīdzinoši viduvēji braucieni un tikai astotā vieta, turklāt paliekot arī aiz sava tautieša Stuļņeva pilotētās ekipāžas, kurai septītā vieta. Krievijai šīs sacensībās izvērtās vēl neveiksmīgākas Andrianova ekipāžas kritiena dēļ, tāpat finišu nesasniedza Kanādas ekipāža ar pilotu Poloniato.

Pēc pirmā brauciena vadībā bija Šveices ekipāža ar Riko Peteru kā pilotu, kamēr tikai sekundes simtdaļu aizmugurē bija Dienvidkorejas pilots Junjons Vons. Otrajā braucienā Peters savu pārsvaru krietni palielināja, uzrādot labāko laiku gan abos braucienos atsevišķi, gan līdz ar to arī summā. Ņemot vērā, ka pirmajā posmā Peters bija otrais, viņš pārņēmis vadību arī kovērtējumā.

Savukārt Dienvidkorejas ekipāža, kas sezonas pirmajā posmā nepiedalījās, otrajā braucienā netika galā ar spriedzi un uzrādīja tikai septīto laiku braucienā, atkrītot uz piekto vietu. Vons līdz šim bija ļoti veiksmīgi pilotējis divnieku ekipāža, vairākkārt tiekot trijniekā PK posmos, bet ar četrinieku šodien iegūtā piektā vieta ir viņa augstākā karjerā.

Otro vietu sīvā cīņā ieguva Stīvena Holkomba ekipāža, par sekundes simtdaļu apsteidzot kanādieti Springu, bet tikai 0.05 sekundes aiz labāko trijnieka palika amerikānis Koudijs Basks.

Nākamais posms paredzēts janvāra sākumā Vācijā, Altenbergā.

PK posms bobslejā, četrinieku ekipāžas, Leikplesida

V.PilotsValstsLaiks
1.Riko PetersŠveice1:48.31
2.Stīvens HolkombsASV+0.39
3.Kristofers SpringssKanāda+0.40
4.Koudijs BasksASV+0.45
5.Junjons VonsDienvidkoreja+0.49
6.Lamīns DīnsLielbritānija+0.58

Startēja 17 ekipāžas

Izmantotie resursi:
IBSF | International Bobsleigh & Skeleton...

     [+] [-]

, 2016-12-17 21:34, pirms 7 gadiem
wow, Mejersai 13., un 12. laiks startā

1. brauc. tik 1 simtdaļu zaudēja Kripsam,Kasjanovam,Holkombam,Vonam....vinnēja Dīnu

     [+] [-]

, 2016-12-17 22:41, pirms 7 gadiem
ice F-1 rakstīja: wow, Mejersai 13., un 12. laiks startā

1. brauc. tik 1 simtdaļu zaudēja Kripsam,Kasjanovam,Holkombam,Vonam....vinnēja Dīnu
vot kā tas ir iespējams es nesaprotu?

     [+] [-]

, 2016-12-18 09:12, pirms 7 gadiem
Slidas aplējuši ar dopingu.