Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdim trešā uzvara trīs dienās Eiropas kausā

Andrejs Siliņš

Melbārdim trešā uzvara trīs dienās Eiropas kausā
Oskars Melbārdis
Foto: Viesturs Lācis

Svētdien Sanktmoricas trasē Šveicē Eiropas kausa posmā bobslejā četriniekiem atkal uzvarēja Oskara Melbārža komanda. Mūsu pilotam panākums jau trešo dienu pēc kārtas – piektdien uzvara divniekos, sestdien un svētdien četriniekos, vēstī bobslejs.lv.

Pēc izlozes Melbārdim/Dreiškenam/Vilkastem/Strengam bija devītais starta numurs. Jau pirmajā braucienā labākais laiks, vēl trijniekā vāciešu Hāfera un Buhmillera ekipāžas. Otrajā braucienā ledus bija vēl ātrāks, mūsējiem vakardienas trases rekorda atkārtojums un pārliecinoša uzvara summā. Hāfers atpalika par 0,56 sekundēm, Buhmillers par 0,66 sekundēm. Arī abos starta ieskrējienos mūsējiem labākais laiks.

Latvijas izlases galvenais treneris Sandis Prūsis: "Ir tiešām labi, maksimālo programmu te izpildījām - trīs uzvaras. Šodien jau arī drusku eksperimentējām, bet tāpat bijām pirmie, pagaidām viss iet pēc plāna ar lielā Oskara atgriešanos. Vakar man prieks arī par Ķibermani Pasaules kausā, to skatījos televīzijā. Jaunnedēļ jau atkal visi būsim kopā Sanktmoricā."

Jaunnedēļ Sanktmoricas trasē notiks pasaules kausa izcīņas piektais sezonas posms, kurā visi trīs Latvijas piloti atkal startēs kopā.

Izmantotie resursi:
Melbārža četrinieks uzvar vēl vienā Eiropas...

Slēpts komentārs: Kā Tev iet, Bērziņ?

  +3 [+] [-]

, 2017-01-15 13:26, pirms 7 gadiem
Osis Moricā tā pa īstam izgriezīs pogas visiem nākamnedēļ viņam tajā trasē labi iet atceros ka gadu pirms Soču OS pēc neveiksmēm ASV (DSQ) un kritiena Vācijas trasē tieši Moricā Osis atgriezās ar Daumanta veidoto frizūru, izcīnīja uzvaru un atguva pārliecību
Slēpts komentārs: blitkotajs

  +5 [+] [-]

, 2017-01-15 13:44, pirms 7 gadiem
blitkotajs rakstīja: Seetas mači - pēc nedèļas redzēs
4.,5.,6.LIELVALSTU ekipāžas arī ir pietiekami grūti vinnēt

  +7 [+] [-]

, 2017-01-15 14:09, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ciema karalis!
labaak nekaa ciema klauns

     [+] [-]

, 2017-01-15 14:42, pirms 7 gadiem
Es domāju, ka eiropas kausa top čaļi varētu tikt PK desmitniekā.

     [+] [-]

, 2017-01-15 16:18, pirms 7 gadiem
LEdgars rakstīja: Es domāju, ka eiropas kausa top čaļi varētu tikt PK desmitniekā.
noteikti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja