Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārža četriniekam Eiropas kausa posmā Vinterbergā tikai astotā vieta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Melbārža četriniekam Eiropas kausa posmā Vinterbergā tikai astotā vieta
Oskars Melbārdis. Foto: Arnd Wiegmann

Vinterbergas trasē Vācijā šodien aizvadītas Eiropas kausa secensības bobsleja četriniekiem. Oskara Melbārža pilotētais bobs ierindojās tikai astotajā vietā. Uzvara atkal vāciešu kontā.

Melbārdis, kurš startēja kopā ar stūmējiem Edgaru Pirogu, Edgaru Nemmi un Māri Priekuli, pēc pirmā brauciena atradās tikai 11. vietā, pavisam sacensībām bija pieteiktas 19 bobsleja ekipāžas. Tomēr otrajā braucienā izdevās savu laiku uzlabot par 0,74 sekundēm, kopvērtējumā pakāpjoties trīs pozīcijas augstāk. Braucienā Melbārdim bija piektais laiks.

Uzvaru izcīnīja vācieša Jonasa Januša pilotētais četrinieks, kas bija labākais pirmajā braucienā, savukārt otrajā izdevās noturēt iepriekš iegūto pārsvaru. Latvieši no viņa atpalika 0,59 sekundes. Otrajā braucienā Melbārdis viņam zaudēja tikai 0,09 sekundes.

Otro vietu izcīnīja krieva Rostislava Gaitjukeviča četrinieks, uzvarētājam zaudējot 0,17 sekundes, savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās vācietis Hanss Pēters Hannighofers, kuram piederēja labākais laiks otrajā braucienā.

Vēl Melbārdim priekšā bija Krievijas otrā ekipāža, Rumānija, Lielbritānija un Itālija, bet aiz mūsējiem palika Vācijas trešais pilots Benets Bušmillers. Vakar divniekos Melbārdis kopā ar stūmēju Emīlu Cipuli divniekos piedzīvoja kritienu.

     [+] [-]

, 2019-12-14 13:44, pirms 4 gadiem
Kas 1 braucienā startā notika?
Kur Poļiem Lutijs ir palicis?

     [+] [-]

, 2019-12-14 13:51, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Kas 1 braucienā startā notika?
Kur Poļiem Lutijs ir palicis?
poļiem finansproblēmas,tāpēc arī Miņins notinās no turienes
https://www.przegladsportowy.pl/spo...

     [+] [-]

, 2019-12-14 13:52, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Kas 1 braucienā startā notika?
putenis,vēja brāzmas

     [+] [-]

, 2019-12-14 14:07, pirms 4 gadiem
ice F-1 rakstīja: putenis,vēja brāzmas
Tā izskatās, ka špūre bijusi piepūsta ar sniegu, jo tiem, kas startēja sākumdaļā, otrajā piegājienā ir daudz labāki starta laiki.

Mjā, bet tāpat diezgan bēdīgi. Otrais brauciens cerīgāks.

     [+] [-]

, 2019-12-14 15:42, pirms 4 gadiem
Eiropas kausu galvenais treneris Jānis Skrastiņš :” Galvenais, lai Oskars ieiet formā, katru reizi jau mēģinām ko jaunu ar ekipāžu. Ir jau arī šādas tādas kļūdiņas, iemaņas atgriežas ar laiku, mēs tā ceram, ka atgūs formu līdz pasaules čempionātam, tāds ir mērķis. Reizēm te sniga, pirmajā braucienā tas krietni ietekmēja mūsējo starta laiku, otrajā jau bija labāk, gan laika apstākļi tobrīd, gan arī līdz ar to starts un pats brauciens. Pēc vakardienas kritiena Melbārdim viss kārtībā, stūmējam Intaram Dambim šodien tāds stīvāks kakls, bet viss būs kārtībā. "