Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kaufmanis Eiropas kausa posmā Altenbergā piedzīvo kritienu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kaufmanis Eiropas kausa posmā Altenbergā piedzīvo kritienu
Dāvis Kaufmanis. Foto: Viesturs Lācis

Šodien Altenbergas trasē Vācijā aizvadīts Eiropas kausa sestais posms bobslejā. Vienīgais Latvijas pilots sacensībās bija Dāvis Kaufmanis, un viņa vadītā ekipāža pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu.

Dāvis Kaufmanis šodien startēja kopā ar diviem stūmējiem - Reini Nunguru un Regnāru Kirejevu. Pirmajā braucienā latviešu divnieks trases vidū atradās astotajā vietā, tomēr beigu daļā sekoja kritiens, dzēšot jebkādas cerības pacīnīties par kaut par priekšpēdējo vietu. Kaufmanis devās uz starta arī otrajā braucienā.

Summā Latvijas komanda ieņēma pēdējo vietu starp startējušajām 17 ekipāžām. Vakar Kaufmanis ierindojās astotajā pozīcijā.

Par sacensību uzvarētāju kļuva vācietis Hanss Peters Hannighofers, kurš labāko laiku sasniedza abos braucienos. Viņš par 0,65 sekundēm apsteidza vienīgo ziemeļamerikāni sacensībās - kanādieti Kristoferu Springu. Goda pjedestālu noslēdza Austrijas divnieks.

Jāpiebilst, ka nedēļas nogalē Vinterbergā notiks Pasaules kausa posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts. Tomēr Latvijas komandā konstatēta saslimšana ar Covid-19, tāpēc neviens no vadošajiem pilotiem uz sacensībām nav devies.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-08 16:37, pirms 3 gadiem
varēja labāk pārbraukt uz EČ...

     [+] [-]

, 2021-01-08 16:42, pirms 3 gadiem
Springam gan visādi stūmēji savākti...vakar ar vienu -5,45, bet šodien jau labākais no visiem-5,29