Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kaufmanim ar Kleinbergu astotā vieta Eiropas kausa posmā Altenbergā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kaufmanim ar Kleinbergu astotā vieta Eiropas kausa posmā Altenbergā
Dāvis Kaufmanis startā. Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Šodien Eiropas kausa posmā Vācijas Altenbergas trasē Dāvis Kaufmanis kopā ar Ivo Kleinbergu ierindojās astotajā pozīcijā. Pēc pirmā brauciena Latvijas duets ieņēma 10. vietu, taču spēja uzlabot rezultātu otrajā braucienā, to veicot par 0.17 sekundēm ātrāk.

Dāvis Kaufmanis kopā ar Ivo Kleinbergu Altenbergā rezultāts nebija tik veiksmīgs kā Siguldas posmos. Pirmajā braucienā mūsu duets noslēdza labāko desmitnieku. Pēc pirmā brauciena visās pirmās trīs vietas ieņēma vācieši - Hans Hanighofers, Jonass Jannuhs un Rihards Olsners.

Otrajā braucienā Dāvis Kaufmanis veica krietni labāku braucienu, uzlabojot pirmā brauciena rezultātu par 0.17 sekundēm un sasniedzot astoto labāko laiku. Kopvērtējumā Kaufmanis kopā ar Ivo Kleinbergu pacēlās par divām vietām, noslēdzot sacensības astotajā vietā.

Uzvaru svinēja Hanighofers, kurš tuvāko sekotāju apsteidza par 0.85 sekundēm. Otrajā braucienā uz starta neizgāja otrajā pozīcijā esošā Riharda Olsnera vadītais divnieks. Gala rezultātā otrais palika Jonasa Jannuha vadītā ekipāža, bet trešo vietu ieņēma kanādietis Kristofers Springs ar Marku Mlakaru.

Jau rītdien sāksies Pasaules kausa posms skeletonā un bobslejā. Latvijas vadošie bobslejisti šajā posmā nepiedalās sakarā ar saslimšanu ar Covid19 vīrusu.

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/en/component/e...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-07 13:26, pirms 3 gadiem
tikai autora sapņos Olsners nokrita,realitātē viņš nemaz neizgāja uz starta 2.brauc.