Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdim un Dambim vēl viena otrā vieta Eiropas kausā divniekiem

Agris Suveizda

Melbārdim un Dambim vēl viena otrā vieta Eiropas kausā divniekiem
Oskars Melbārdis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Otro reizi trīs sacensību laikā pie otrās vietas Eiropas kausā divniekiem tikuši Latvijas bobslejisti Oskars Melbārdis un Intars Dambis. Otro dienu pēc kārtas triumfēja vācu pilots Rihards Elzners.

Otrajā vietā Melbārdis un Dambis bija jau pēc pirmā brauciena, kurā par trim desmitdaļām atpalika no Elznera, bet otrajā braucienā ar trešo ātrāko laiku bija gana, lai otro pozīciju nosargātu. Pēc pirmā brauciena Melbārža un Dambja tuvākie sekotāji bija šveicieši Tīmo Roners un Adrians Feslers, taču otrajā braucienā viņi krita un summā noslīdēja uz 20. vietu. Otro vietu divniekos Melbārdis un Dambis izcīnīja arī Lillehammerē, bet vakar Altenbergā ieguva ceturto vietu.

No četriem Latvijas divniekiem otrajam braucienam kvalificējās tikai puse. Emīls Cipulis un Edgars Pirogs pie otrā brauciena netika otro dienu pēc kārtas, šoreiz no 20. vietas atpaliekot 0,35 sekundes. Otrajā braucienā nepiedalījās arī Dāvis Kaufmanis un Edgars Nemme, bet Helvijs Babris, ticis pie jauna stūmēja – Arņa Bebriša -, uzrādīja 14. un 12. ātrāko laiku, summā iegūstot 13. pozīciju.

Rīt Altenbergā gaidāmas sacensības četriniekiem, bet nākamais Eiropas kausa posms notiks pēc nedēļas Vinterbergā.

Eiropas kausa 2. posms, Altenberga (Vācija), divnieki

VEkipāžavalstsLaiks
1.Elzners/BoseVācija1:50.39
2.Melbārdis/DambisLatvija+0.65
3.Tentja/DaročiRumānija+0.69
4.Frīdli/DžounssŠveice+0.89
5.Jannušs/LithkeVācija+0.99
13.Babris/BebrišsLatvija+1.88
21.Cipulis/PirogsLatvija
24.Kaufmanis/NemmeLatvija

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/en/component/e...

     [+] [-]

, 2019-12-06 20:04, pirms 4 gadiem
Elsners citā līgā. Melbārdim turpinās mačošanās ar Tentea - abiem gan starta ieskrējieni līdzīgi, gan rezultāti finišā.