Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Miņins: "Škrobe, bet galvas nenokaram"

Jānis Celmiņš

Miņins: "Škrobe, bet galvas nenokaram"
Jānis Miņins
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Škrobe, ko citu var pateikt..." tik tieši un lakoniski svētdien sasniegto rezultātu – 4. vietu – Čezānas trasē Itālijā komentē Latvijas bobsleja pirmās ekipāžas pilots Jānis Miņins.

Jau ziņojām, ka svētdien Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā Čezānas trasē Itālijā Jāņa Miņina pilotētā četrinieka ekipāža divu braucienu kopvērtējumā izcīnīja ceturto vietu, savukārt Edgara Maskalāna pilotētais četrinieks ierindojās 12. vietā. Līdz ar to sacensību kopvērtējumā Miņins patlaban ieņem trešo, bet Maskalāns 10. vietu.

Jānis Miņins atzīmēja, ka jau treniņbraucienos viņam grūtības bija izbraukt otro un trešo virāžu. "Paradoksāli, bet Eiropas čempionātā es biju viens no tiem, kuriem šo trasi izdevās izbraukt veiksmīgi, bet šodien es biju viens no tiem, kuram to savukārt neizdevās izdarīt," stāstīja Jānis Miņins, piebilstot, ka ar to šis sports ir interesants, ka nobraucienu var ietekmēt dažādi apstākļi un situācijas.

Viņš atgādināja, ka faktiski viss pirmais bobslejistu desmitnieks uzrāda salīdzinoši blīvus rezultātus, līdz ar to arī kopējais vērtējums pastāvīgi var mainīties, un ir grūti prognozēt, kurā brīdī viens vai otrs sportists apsteigs pārējos. "Mēs jau arī – ap pirmo sešinieku grozāmies. Tagad esam ceturtie, bet kas zina, kā būs nākamajos posmos," atzina Jānis Miņins.

"Lai arī visai ekipāžai ir sarūgtinājums, ka neizdevās iegūt augstāku vietu, tomēr mēs viens otru uzmundrinām un priecājamies, ka nenokritām vēl zemāk. Tagad centīsimies atpūsties, lai būtu gatavi nākamajiem startiem 5. posmā Vācijas pilsētā Vinterbergā, kur arī ir atsevišķi trases posmi pietiekami grūti. Bet ja spēšu tos uzķert, tad labs rezultāts neizpaliks," atzina Jānis Miņins.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-12-06 19:30, pirms 14 gadiem
Turies, būs labi ]

  +2 [+] [-]

, 2009-12-06 19:49, pirms 14 gadiem
Lai veicas Jāni!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-06 21:13, pirms 14 gadiem
Tieši tā Būs labi!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-07 10:21, pirms 14 gadiem
Neesmu nekāds renes šļūcēju fans, bet nu - Būtu mums vairāk sportistu, kam ir škrobe par 4.vietu! Visu cieņu!