Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Jaunajiem pilotiem Babrim un Kaufmanim 15. un 17. vieta EK posmā

Jaunajiem pilotiem Babrim un Kaufmanim 15. un 17. vieta EK posmā
Helvijs Babris. Foto: Publicitātes

Latvijas jauno pilotu Helvija Babra un Dāvja Kaufmaņa ekipāžas piektdien izcīnīja attiecīgi 15. un 17. vietu Eiropas kausa sacensībās bobslejā Vinterbergas trasē.

Sacensībās uzvarēja vācieša Denisa Pihales ekipāža, kas par nieka 0,03 sekundēm summā apsteidza tautieša Riharda Elsnera divnieku. Turklāt arī trešajā un ceturtajā pozīcijā palika vācieši, tās aizņemot Kristofam Haferam un Hansam Pēteram Hanighoferam ar stūmējiem.

Babris ar stūmēju Edgaru Nemmi braucienos uzrādīja 16. un 14. rezultātu, summā ieņemot 15. vietu. Viņi uzvarētājiem zaudēja 1,49 sekundes.

Tikmēr Dāvis un Lauris Kaufmaņi braucienos bija 17. un 16. vietā, kas summā deva 17. pozīciju, atpaliekot par 1,85 sekundēm. Kopā sacensībās startēja 25 ekipāžas.

Eiropas kausa kopvērtējumā pēc piecām sacensībām Kaufmanis ir 17., bet Babris 18. vietā.

Sestdien un svētdien Vinterbergā gaidāmas četrinieku sacensības, bet šajā ieskaitē jaunie Latvijas piloti šosezon pagaidām vēl nav sacentušies.


, 2019-01-04 19:30, pirms 5 gadiem
starta laiki ļoti priecē
, 2019-01-04 19:40, pirms 5 gadiem
bet tas jaunais debitants Pihale šausmīgi labs izskatās...kai tik vai nebūs Lange 2!?
, 2019-01-04 20:13, pirms 5 gadiem
ice F-1 rakstīja: bet tas jaunais debitants Pihale šausmīgi labs izskatās...kai tik vai nebūs Lange 2!?
Atradu rakstu par viņu (bet ar gugle tulkotāju bija diezgan grūti saprast niansēs):

https://www.merkur.de/sport/lokalsp...

Laikam līdz šim braucis vietējos mačos. Pēc skata un parametriem - pamazs apaļītis (175 cm, 90 kg).

Ja par mūsējiem. Jā, šodien abām ekipāžam, īpaši Kaufmaņiem konkurētspējīgi starti. Gan jau pamazām satrenēsies arī tikt līdz lejai pieklājīgā ātrumā.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.