Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Lange tomēr startēs Čezānā

Lange tomēr startēs Čezānā
Andrē Langes četrinieka ekipāža
Foto: www.mdr.de

Trīskārtējais olimpiskais čempions Andrē Lange, par spīti savainojumam, tomēr startēs trešajā pasaules kausa posmā bobslejā Itālijā, Čezānā, kas notiks šīs nedēļas beigās. Visticamāk, sacensībās piedalīsies arī viņa stūmējs divniekos Kevins Kuške, paziņojusi Vācijas Bobsleja federācija.

Iepriekšējo posmu Leikpleisidā Lange izlaida, jo sezonas atklāšanas sacensībās Pārksitijā bija savainojis cirksni, bet Kuškem bija gurna trauma. Tiesa, Čezānā viņi abi vēl nebūs pilnībā atlabuši, tāpēc šo posmu aizvadīs treniņu režīmā. "Šāds savainojums mani piemeklē jau otro reizi, turpmāk būs jābūt apdomīgākam. Neesmu simtprocentīgi vesels, tāpēc man būs jāuzmanās, lai traumu nepadziļinātu. Visticamāk, ka sēdēšu bobā, nevis to iestumšu," teica Lange, kurš atzīst, ka pirms olimpiskajām spēlēm nedrīkst pārforsēt.

Iepriekšējo posmu Leikpleisidā savainojumu dēļ izlaida arī šveicietis Beats Hefti un amerikānis Tods Hejs, un pagaidām par viņu dalību Čezānā precīzu ziņu nav.

Divnieku sacensības sāksies sestdienas pēcpusdienā, bet četrinieki trasē dosies svētdien no paša rīta. Turklāt Jāņa Miņina ekipāža četrinieku sacensības uzsāks kā kopvērtējuma līdere, bet divniekos Miņins ar Daumantu Dreiškenu ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
mdr.de

     [+] [-]

, 2009-12-03 18:25, pirms 14 gadiem
Nu kur interneta vares redzet???

     [+] [-]

, 2009-12-03 18:42, pirms 14 gadiem

     [+] [-]

, 2009-12-03 19:38, pirms 14 gadiem
Kurs paslaik ir rangā, lai tiktu uz olimpiskajam spēlēm..??