Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Nākums ar biatlona rezultātiem apmierināts un optimistisks

Jānis Pārums

Nākums ar biatlona rezultātiem apmierināts un optimistisks
Jēkabs Nākums
Foto: LTV Sports

Pēc Pasaules čempionāta vasaras biatlonā, kurā mūsu Andrejs Rastorgujevs izcīnīja divas bronzas medaļas, savu komentāru par sportistu veikumu sniedza izlases treneris Jēkabs Nākums.

"Ar rezultātiem esmu apmierināts. Pirms čempionāta Rastorgujevs trenējās Austrijā, tur zili, zaļi brīnumi šaušanā. Esam tikuši galā ar dažādām detaļām, baiļu faktoriem, kas sacensībās neizpaudās. Ir daudz uzlabojumu. Ja gribi labi šaut mačos, tad tas jādara labi arī treniņos. Beidzot tas izdevās arī Piksonam," atzina Nākums.

"Ir pozitīvas tendences, nianses, lai gan joprojām traucē psiholoģiskas lietas – kaut vai ņemot par pamatu Maslova piramīdu – cilvēkam ir konkrētas vajadzības un katra sportista personiskās naudas lietas rada arī iekšējas bailes par nākotni," uzsvēra treneris. Nākums atklāja, ka junioriem veiksmīgāk nostartēt liedza veselības problēmas – Pužulis un Brice saslima, savukārt Zvaigznītis sacensībās piedzīvoja kritienu. Runājot par junioriem, Nākums uzsvēra, ka Žanna Juškāne, kura šajā statusā startē pēdējo gadu, šauj arvien labāk, un tas priecējot.

Treneris piebilda, ka oktobra otrajā pusē dosies uz treniņnometni ārzemēs, kur pavadīs laiku līdz pat IBU Eiropas kausa pirmajam posmam, kas būs kā iesildīšanās Pasaules kausa sezonai. Pasaules kausa pirmais posms notiks novembra beigās Esterzundā (Zviedrija).

  +1 [+] [-]

, 2010-09-28 17:14, pirms 14 gadiem
prieks par puišiem, vienīgi varētu varbūt komandai kādu labu psihologu pieaicināt,un tad jau rezultāti būs vēl labāki, lai gan Nākumam jau vajadzētu pašam zināt,kā labāk īstajā brīdī izšaut pareizo patronu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja