Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Klāt noslēgums - biatlona jauktā stafete

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Klāt noslēgums - biatlona jauktā stafete
Ūle Einārs Bjerndālens
Foto: AP/Scanpix

2009./10. gada Pasaules kausa izcīņas sezona biatlonā ir praktiski galā, taču vienas sacensības vēl atlikušas. Hantimansijskā svētdien plkst.14:15 sāksies jauktā stafete.

Šī 2x6km+2x7.5km stafete būs ne tikai kā Pasaules kausa izcīņas posma sastāvdaļa, bet vienlaikus arī pasaules čempionāts. Pārējās, olimpiskajās, disciplīnas pasaules čempionāts šosezon nav paredzēts, jo notika olimpiskās spēles, kurās tieši jauktā stafete pagaidām nav iekļauta (Sočos, iespējams, jau būs).

Pavisam pieteiktas 18 izlases, Latvijas izlase nepiedalīsies, toties būs igauņi. Savukārt par galvenajām favorītēm tiek sauktas četras komandas - Vācija, Norvēģija, Francija un mājiniece Krievija.

Vāciju pārstāvēs Simone Hausvalde (viņai tās būs pēdējās PK sacensības, jo pēc tam sportiste noslēgs karjeru), Magdalēna Noinere, Simons Šemps un Arnds Paifers. Norvēģiju - Anna Kristīna Āfede Flatlande, Tūra Bergere, Emīls Hegle Svendsens un Ūle Einārs Bjerndālens. Franciju - Marija Laura Brunē, Sandrīne Beilī (arī viņai pēdējās PK sacensības) un brāļi Simons un Martins Furkadi. Krieviju - Jana Romanova, Anna Buligina, Jevgeņijs Ustjugovs un Ivans Čerezovs.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-28 00:05, pirms 14 gadiem
Nu, kas tas ir???? Vai tiešām Latvija savu komandu nevar uztasīt jauktajā stafetē????

  +1 [+] [-]

, 2010-03-28 00:46, pirms 14 gadiem
Neesam jau vienīgie,kas nepiedalās,domāju,ka austriešiem vēl lielāka škrobe,cik stipri ir vīri(5 sportisti top30),tik vājas ir sievietes,domaju,ka viņi būtu pie favorītiem pieskaitāmi,bet sievietes nu galīgi viņiem ir nulles!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-28 10:22, pirms 14 gadiem
mūsējie nepiedalās, jo nav naudas par ko aizbraukt, bija vispār plānots, ka nebrauks neviens uz Hantiem, bet Ilmars dabūja sev vēl naudu!NAV NAUDAS PA KO BRAUKT! un daži no mūsējiem tiko bija Itālijā paralēli, kur notika Militārās sacensības, neiespējami būtu visu izbraukāt, kur nu vēl startēt!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-28 12:03, pirms 14 gadiem
Remedy01 rakstīja: mūsējie nepiedalās, jo nav naudas par ko aizbraukt, bija vispār plānots, ka nebrauks neviens uz Hantiem, bet Ilmars dabūja sev vēl naudu!NAV NAUDAS PA KO BRAUKT! un daži no mūsējiem tiko bija Itālijā paralēli, kur notika Militārās sacensības, neiespējami būtu visu izbraukāt, kur nu vēl startēt!
man kaut kā liekas, ka Starptautiskā Biatlona federācija (IBU) dod naudu, lai startētu. |Piemēram tiem pašiem Grieķiem, Turkiem utt. mūsējie tik nemāk paņemt vai paprasīt!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-28 13:24, pirms 14 gadiem
kas tad mums tur startētu no BIATLONISTIEM...???
Liduma un Bricis...? nu jā,katrs pa divi posmi,tad protams...rezultāti būtu pat labāki,nekā,ja būtu pilns komplekts Latvijas izlasei...