Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatlonistam Misem kļūdas šaušanā liedz pacīnīties par augstu vietu PČ junioriem

Agris Suveizda

Biatlonistam Misem kļūdas šaušanā liedz pacīnīties par augstu vietu PČ junioriem
Edgars Mise. Foto: biathlon.life

LETA. Latvijas jaunais biatlonists Edgars Mise pirmdien Slovākijā izcīnīja 28.vietu pasaules junioru čempionāta 15 kilometru individuālajā distancē.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Francijas biatlonists Martēns Burgo Republiks, kurš ar vienu kļūdu šaušanā finišēja pēc 44 minūtēm un 30,1 sekundes. Tikmēr Mise šaušanā pieļāva kopumā trīs kļūdas un no pirmās vietas atpalika par trim minūtēm un 8,1 sekundi.

Sacensības Misem iesākās labvēlīgi, jo vēl pirms trešās šaušanas viņš ar vienu iepriekš pieļautu kļūdu atradās 20.vietā, tomēr vēl viens nesašauts mērķis šajā ugunslīnijā lika izkrist no labāko divdesmitnieka, bet beigās finišā viņš bija 28.pozīcijā.

Tikmēr vēl viens Latvijas biatlonists Rūdis Balodis ar divām kļūdām bija 58.pozīcijā, bet Ņikita Osipovs šaušanā pieļāva sešas kļūdas un noslēgumā ierindojās 81.vietā starp 98 finišu sasniegušiem biatlonistiem. Mise šosezon gana veiksmīgi startējis arī Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa posmos, kur jau trīs reizes izpildījis Pasaules kausa kvalifikācijas normatīvus.

Vēlāk pirmdien 12,5 kilometru individuālās distances sacensības aizvadīs arī meitenes, kur Latviju pārstāvēs Ieva Pūce, Jūlija Matvijenko un Annija Keita Sabule. Pasaules čempionāts jauniešiem un junioriem ilgs līdz svētdienai.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-01-28 15:00, pirms 5 gadiem
Cik nu augstu būtu, ja no līdera atpalika ~2,20 sec slēpošanā..

     [+] [-]

, 2019-01-28 15:38, pirms 5 gadiem
Matvijenko,Pūce pašlaik labi sākušas.

     [+] [-]

, 2019-01-28 16:07, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Cik nu augstu būtu, ja no līdera atpalika ~2,20 sec slēpošanā..
Ja sašautu pa nullēm, tad būtu bijis 5. vietā, 8,1 sekundi aiz uzvarētāja.
Viens no ātrākajiem slēpotājiem šodien bija kazahs Jerjomins, kurš pasaules kausā slēpo apmēram Rastorgujeva tempā. Neklātienē salīdzinot, sanāk, ka Mise šodien ir slēpojis gandrīz vai Patrijuka tempā (protams, atšķiras trases pēc grūtības, sportistu forma u.tml.). Misem šodien slēpošanā 29. ātrums. Kas atkal, visi mūsējie ļoti lēni šauj (apmēram plus pusminūti pie vidusmēra šāvēja rezultāta).

Balodis abas kļūdas pieļāva pēdējā šautuvē. Diemžēl ne Balodis, ne Osipovs netika rezultātu tabulas pirmajā daļā un palika bez pasaules kausa kvalifikācijas (Balodim tas izdotos ar vienu kļūdu, bet Osipovam šaujot pa nullēm). Abi bija par gandrīz 3,5 minūtēm lēnāki slēpotāji nekā Mise.

     [+] [-]

, 2019-01-28 16:30, pirms 5 gadiem
vai ta šo jau naturalizēja?

     [+] [-]

, 2019-01-28 19:35, pirms 5 gadiem
purva_velns rakstīja: vai ta šo jau naturalizēja?
Nekas nebija janaturalizē, ja tēvs vai māte ir latvietis, tad pasi var dabūt jebkurš.