Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Svensens slimības dēļ izlaidīs sprintu un iedzīšanu Holmenkollenā

Svensens slimības dēļ izlaidīs sprintu un iedzīšanu Holmenkollenā
Emils Hegle Svensens
Foto: AP/Scanpix

Norvēģu biatlonists Emīls Hegle Svensens gaidāmajā Pasaules kausa posmā, kas notiks Holmenkollenas trasē Norvēģijā, izlaidīs sprinta un iedzīšanas sacensības.

Šāds lēmums pieņemts norvēģu biatlonista veselības problēmu dēļ. Ir gan cerības, ka kādā no distancēm, piemēram, masu startā norvēģis varētu startēt. Jau zināms, ka sprintā Svensena vietu ieņems Johaness Bo.

"Šorīt Svensens pamodās ar sāpēm kaklā. Par masu startu lēmumu pieņemsim vēlāk, kad sportistu būs apskatījis ārsts," Norvēģijas plašsaziņas līdzekļiem pastāstīja valstsvienības galvenais treneris Rodžers Grubens.

Pasaules kausa kopvērtējumā Svensens ar 751 punktu ieņem stabilu otro vietu, bet līderis ir francūzis Martēns Furkads (844). Trešo vietu ieņem slovēnis Jakovs Faks (576), kurš tikai par sešiem punktiem apsteidz krievu Dmitriju Mališko, bet par 19 – vēl vienu krievu Antonu Šipuļinu.

Izmantotie resursi:
Dagbladet.no - forsiden


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-27 19:03, pirms 11 gadiem
Artjuhins 666 rakstīja: Varētu domāt, ka viņš iedzīšanā vispār iekļūtu
Varētu padomāt, ka tu par biatlonu neko nezini. M.Furkadam vēl lielāka iespēja palielināt pārsvaru.
, 2013-02-27 22:36, pirms 11 gadiem
elvels rakstīja: Kuros datumos un cikos pēc LV laika ir sacensības? Var kāds iedot infu?
IBU DATACENTER
lūk kur var!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-28 15:30, pirms 11 gadiem
sodien bus Andreja diena, 1 sautuve pa 0, hods labs, otro jasasauj un tad visi skaugji vares apsesties
Annešs Besebergs. Foto: imago/Sammy Minkoff/Scanpix
8

Bijušajam IBU prezidentam piespriež trīs gadus cietumā par korupciju

LETA--AP. Bijušajam Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) prezidentam Annešam Besebergam piektdien Norvēģijā tika piespriests trīs gadu cietumsods par korupciju un Krievijas aizstāvēšanu dopinga pārkāpumos.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.