Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Gregorinai konstatēta pozitīva dopinga prove no Vankūveras olimpiskajām spēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gregorinai konstatēta pozitīva dopinga prove no Vankūveras olimpiskajām spēlēm
Teja Gregorina Sočos
Foto: AP/Scanpix

Slovēnijas biatlonistei Tejai Gregorinai konstatēta pozitīva dopinga prove pēc 2010.gada Vankūveras olimpisko spēļu analīžu atkārtotas pārbaudes, vēsta Starptautiskā Biatlona savienība.

Analīzēs, kas veiktas 2010.gada 6. un 7.februārī, pozitīvu rezultātu parādījusi Gregorinas B prove. Tajā konstatēts metabolīts ar nosaukumu "GHRP - 2".

Novembrī gaidāma sportistes noklausīšanās, kad arī tiks lemts par turpmākiem mēriem. Vankūveras olimpiskajās spēlēs Gregorina labāko rezultātu sasniedza masu startā, kad bija piektā, bet kopā viņa desmitniekā finišēja četras reizes.

Kopā Gregorina, kura patlaban ir 37 gadus veca, karjerā piedalījusies četrās olimpiskajās spēlēs - 2002.gadā. Soltleiksitijā kā distanču slēpotāja un pēc tam nākamajās trijās biatlonā. 2014.gadā Sočos slovēniete guva trešo vietu iedzīšanā, kā arī karjerā viņai ir divas pasaules čempionātu godalgas.

Kā vēstīts, iepriekš šonedēļ IBU pavēstīja, ka Soču olimpiskajās spēlēs dopinga skandālā par iespējamu provju pudelīšu maiņu aizdomās turami divi Krievijas biatlonisti, kuri patlaban jau ir beiguši savas karjeras.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2017-10-26 16:18, pirms 7 gadiem
Nevar būt, doping var būt tikai krieviem )))

     [+] [-]

, 2017-10-26 16:26, pirms 7 gadiem
nu ja bez maz vai 8 gadus veca pozitīva dopinga prove
DOPINGS IR PRIEKŠĀ KĀDUS 5-6 DOPINGA LABROTORIJĀM ,KAS VEIC ŠĀDAS PĀRBAUDES

     [+] [-]

, 2017-10-26 19:39, pirms 7 gadiem
37 gados..