Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Ņedaivodins un Deksnis kvalificējas iedzīšanai PČ junioriem

Rolands Eliņš

Ņedaivodins un Deksnis kvalificējas iedzīšanai PČ junioriem
Vladislavs Ņedaivodins
Foto: timing.lv

Pasaules čempionātā biatlonā, kas notiek Slovākijā, junioru konkurencē Ingus Deksnis un Vladislavs Ņedaivodins palika ārpus labāko 50 pulka sprinta sacīkstēs, taču tomēr kvalificējās iedzīšanai.

Pēc augstās piektās vietas klasiskajā distancē Ingus Deksnis šodien piedalījās sprinta sacīkstēs, kuras uzsāka ar perfektu šaušanu guļus. Tiesa, slēpošanas ātruma ziņā viņš atpalika no konkurentiem un arī bez kļūdām pēc pirmās šaušanas bija uzrādījis tikai 43. laiku. Šaujot stāvus, Deksnim palika neaizvērti trīs mērķi, kas nozīmēja gandrīz puskilometru papildu slēpojuma un 60. vietu kopvērtējumā.

Deksni apsteidza arī Vladislavs Ņedaivodins, kurš katrā šaušanā pieļāva pa vienai kļūdai un ieguva 51. vietu. Viņš no uzvarētāja Igora Maļinovska, Krievijas sportista, atpalika nedaudz vairāk par trim minūtēm, bet Dekšņa deficīts bija gandrīz četras minūtes. Taču abiem Latvijas sportistiem 87 sportistu konkurencē izdevās kvalificēties rīt paredzētajai iedzīšanai.

Savukārt sieviešu konkurencē šajā vecuma grupā Annija Sabule, lai arī bija pieteikta sacensībām, trasē nedevās.

PČ junioriem, 10km sprints vīriešiem

V.SportistsValstsLaiks
1.I. MaļinovskisKrievija24:32.2 (0)
2.K. StreļcovsKrievija+12.2 (0)
3.R. JereminsKazahstāna+24.9 (2)
4.A. SmoļskisBaltkrievija+25.1 (1)
5.D. ZobelsVācija+38.2 (1)
6.M. ZemlickaČehija+43.2 (0)
51.V. ŅedaivodinsLatvija+3.15.9 (2)
60.I. DeksnisLatvija+3.51.1 (3)

Piedalījās 87 sportisti

Izmantotie resursi:
IBU DATACENTER