Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Jurjeva: "Neredzu loģisku izskaidrojumu Noineres neveiksmei"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Jurjeva: "Neredzu loģisku izskaidrojumu Noineres neveiksmei"
Jekaterina Jurjeva
Foto: Jirgens Palme (IBU)

Pēc šīs dienas masu starta Antholcas Pasaules kausa izcīņas posmā uzvarētāja Jekaterina Jurjeva no Krievijas nespēja rast iemeslu Magdalēnas Noineres fatālajai neveiksmei pēdējā šaušanā. Tāpat kļuvis zināms, ka apdraudēta Svetlanas Sļepcovas dalība pasaules čempionātā.

Atgādinām, ka pēc trim ugunslīnijām Noinere nebija kļūdījusies ne reizi un par veselu minūti apsteidza tuvākās sekotājas. Taču tad pēdējā šaušanā neaizklāja nevienu(!) mērķi un beigās palika septītā. Savukārt uzvaru izcīnīja Jurjeva, nostiprinoties Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā.

Masu starta uzvarētāja Jekaterina Jurjeva: "Neko īpašu nepaveicu. Vienkārši slēpoju un šāvu. Pēdējā šaušanā zināju, ka Noinere pāris reizes kļūdījusies, taču nezināju, cik tieši. Kad biju atpakaļ trasē, treneri pateica priekšā, ka esmu līdere. Noinere šobrīd ir ļoti spēcīga, un nav izskaidrojuma, kas ar viņu notika. Tagad mums būs viena nedēļa brīva un tad mērķtiecīgi sāksim gatavoties pasaules čempionātam. Savus mērķus tam neatklāšu. Kuras sportistes ir manas draudzenes? Sacensību laikā tādu nav, bet ārpus sporta draudzējos ar Svetlanu Sļepcovu. Kāpēc preses konferencēs vienmēr esmu smaidīga un smejos? Tāpēc, ka tas nozīmē, ka esmu iekļuvusi labāko trijniekā! Tas ir iemesls, kāpēc esmu laimīga. Taču esmu pozitīvi noskaņota jebkurā dzīves situācijā."

Trešās vietas ieguvēja Kaisa Makarainene: "Nezinu, kur radu spēkus pēdējam aplim. Vakar jutos ļoti nogurusi un arī šodien jau pirmajos apļos trūka spēku. Taču dažreiz, kad kaut ko ļoti vēlies, spēki rodas paši no sevis no kaut kurienes. Šodien patiešām gribēju to trešo vietu. Daži cilvēki saka, ka vakar zaudēju pirmo vietu, taču es tā neuzskatu - patiesībā uzvarēju otro vietu, tāpat kā šodien uzvarēju trešo vietu. Un šodien sajūtas ir pat labākas. Šodien man slēpes neslīdēja tā, kā vajadzētu - nobraucienā Anna Karīna Olofsone aizbrauca garām, tāpēc man nācās smagi strādāt. Biju tik laimīga, ka finišā cīņā par trešo vietu izdevās pārspēt Olofsoni un Kati Vilhelmu."

Antholcas posmā slimības dēļ (bronhīts) nepiedalījās spēcīgā krieviete Svetlana Sļepcova, kura līdz šim posmam bija pirmā kopvērtējumā. Pastāv iespēja, ka viņa nevarēs piedalīties arī pasaules čempionātā. Sļepcova: "Saslimu ar bronhītu. Domāju, ka iepriekšējo formu būs ļoti grūti atgūt. Pasaules čempionātā plānoju skriet vismaz piecas no sešām disciplīnām, bet tagad būs labi jāapdomā. Pastāv iespēja, ka vispār nestartēšu, ja neatjaunošos, jo slimība ir diezgan smaga."

Izmantotie resursi:
biathlonworld.com
sports.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-01-25 20:43, pirms 15 gadiem
Slepcovai nu ljoti aizdomiiga slimiiba...ka tik neseko vieglatleetu pēedas...

  -1 [+] [-]

, 2009-01-25 23:17, pirms 15 gadiem
kaijs rakstīja: Slepcovai nu ljoti aizdomiiga slimiiba...ka tik neseko vieglatleetu pēedas...
Ziemas sporta veida pāstāve apaukstējusies.

     [+] [-]

, 2009-01-26 13:57, pirms 15 gadiem
kaijs rakstīja: Slepcovai nu ljoti aizdomiiga slimiiba...ka tik neseko vieglatleetu pēedas...
в таком случае нойнер в начале сезона тоже испытывала эту болезнь?