Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: kasagrande

Puarē Baltkrievijas biatlonistus vairs netrenēs

Puarē Baltkrievijas biatlonistus vairs netrenēs
Rafaels Puarē

Biatlona leģenda Rafaels Puarē, kurš aizvadītajā sezonā trenēja Baltkrievijas izlasi, pēc abpusējas vienošanās nolēmis pārtraukt sadarbību un nākamajā sezonā baltkrievus vairs netrenēs.

Minskā notikušajā sanāksmē tāpat tika nolemts, ka vīriešu izlasi turpmāk trenēs bijušais jauniešu izlases treneris, slavenais Oļegs Riženkovs. Savukārt sieviešu valstsvienība uzticēta Andrianam Cibuļskim. Puarē norādīja, ka viens no iemesliem pārtraukt sadarbību bijusi cilvēku mentalitātē, kas bija savādāka nekā viņš iepriekš bija piedzīvojis Norvēģijā un Francijā. Turpmāk Puarē kopā ar ne mazāk slaveno sievu Līvu Grētu koncentrēsies darbam viņu privātajā viesnīcā Norvēģijā.

Jaunais izlases galvenais treneris Riženkovs norādījis: "Virsotnē [sadarbības pārtraukšanai ar Puarē] ir viens no iemesliem - Puarē nesaprašanās ar biatlonistiem. Abām pusēm uzreiz radās uzskatu atšķirības domāšanā, pieejā darbam, dažās biatlona niansēs. "

Izmantotie resursi:
Benvenuti su Skitime.it
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...


Annešs Besebergs. Foto: imago/Sammy Minkoff/Scanpix
8

Bijušajam IBU prezidentam piespriež trīs gadus cietumā par korupciju

LETA--AP. Bijušajam Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) prezidentam Annešam Besebergam piektdien Norvēģijā tika piespriests trīs gadu cietumsods par korupciju un Krievijas aizstāvēšanu dopinga pārkāpumos.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.