Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bendika un sprinta čempione nestartē, EČ tituls Krievijas sportistei

Rolands Eliņš

Bendika un sprinta čempione nestartē, EČ tituls Krievijas sportistei
Jekaterina Jurlova-Perhta. Foto Sputnik/Scanpix

Baltkrievijā ar iedzīšanas sacensībām sievietēm noslēdzies Eiropas čempionāts biatlonā. Latvijas sportiste Baiba Bendika sacensībās nepiedalījās, bet uzvaru svinēja Krievijas pārstāve Jekaterina Jurlova-Perhta.

Baiba Bendika vakar sprinta sacensībās ieguva 55. vietu, kas ļāva kvalificēties iedzīšanai, taču Latvijas izlases vadošā biatloniste šo iespēju neizmantoja un šodien nestartēja.

Sacensībās nepiedalījās arī Zviedrijas biatlonistes, sprinta uzvarētāju Monu Brorsoni un bronzas medaļnieci Hannu Ēbergu ieskaitot.

Līderes lomu līdz ar to uzņēmās Krievijas sportiste Jurlava-Perhta, kura savu vienīgo kļūdu pieļāva pēdējā šaušanā, taču tas neliedza svinēt pārliecinošu uzvaru, tuvāko sekotāju apsteidzot par 37 sekundēm. Otro vietu izcīnīja mājiniece Krjuoka, bet bronz izcīnīja vāciete Horhlera, finišā par pusotru sekundi apsteidzot austrieti Zdoucu.

Krievija līdz ar to ieguva otro vietu EČ medaļu rangā, apsteidzot Norvēģiju, kurai arī piecas medaļas, bet par vienu sudrabu mazāk. Savukārt pirmā vieta šajā rangā Zviedrijai, neskatoties uz iedzīšanas izlaišanu gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē.

EČ, iedzīšana sievietēm

V.SportisteValstsLaiks
1.J. Jurlova-PerhtaKrievija27:43.4 (1)
2.I. KrjukoBaltkrievija+37.5 (1)
3.N. HorhleraVācija+49.4 (1)
4.D. ZdoucaAustrija+50.8 (1)
5.K. KnotenaNorvēģija_55.9 (2)
6.J. PavlovaKrievija+57.0 (0)

  +2 [+] [-]

, 2019-02-24 13:41, pirms 5 gadiem
Bricis laikam iepotējis apziņu, ka ir potenciālā čempione .. atkal nepiedalās, taupot spēkus nākamajam startam..

  -1 [+] [-]

, 2019-02-24 13:46, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Bricis laikam iepotējis apziņu, ka ir potenciālā čempione .. atkal nepiedalās, taupot spēkus nākamajam startam..
Droši vien pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas nav tā labākā pašsajūta, un nebija jēgas šodien mocīties, lai labākajā gadījumā par 30. vietu.

Optimismu gan nerosina tas, ka līdz šim sezonas beigās Bendikai vienmēr ir bijis formas kritums.

     [+] [-]

, 2019-02-24 13:48, pirms 5 gadiem
Nesaprotu. Izlaida posmu viņpus okeānam, lai sagatavotos šiem startiem, skumjš sprints un nestartēšana iedzīšanā. Kur tad palika runas par kaut kādu tur OK normatīvu izpildi vai ko tur priekš finansējuma? Vai tā 55 vieta jau izpildīja visu
Šī jau arī sāk palikt parodija ne sportiste

  +1 [+] [-]

, 2019-02-24 13:55, pirms 5 gadiem
Teemo rakstīja: Nesaprotu. Izlaida posmu viņpus okeānam, lai sagatavotos šiem startiem, skumjš sprints un nestartēšana iedzīšanā. Kur tad palika runas par kaut kādu tur OK normatīvu izpildi vai ko tur priekš finansējuma? Vai tā 55 vieta jau izpildīja visu
Šī jau arī sāk palikt parodija ne sportiste
LOV B vienības normatīvu izpildīja ar 7. vietu pāru stafetē.

Nu jā, bet sezonas otrajā daļā Bendikai kaut kas nogājis galīgi greizi.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-24 14:45, pirms 5 gadiem
Par daudz mùséjie taupãs un beigãs çiks!