Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

15 kilometru klasikā par Eiropas čempioni kļūst francūziete Ševaljē

Krišs Upenieks

15 kilometru klasikā par Eiropas čempioni kļūst francūziete Ševaljē
Kloja Ševaljē
Foto: IBU

Itālijā turpinās Eiropas čempionāts biatlonā, un šodien aizvadītas arī 15 kilometru klasikas sacensības sievietēm, par uzvarētāju kļūstot Francijas biatlonistei Klojai Ševaljē, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Ševaljē, kuras vecākā māsa Anaisa ļoti veiksmīgi startē Pasaules kausa apritē, trešdien šaušanā kļūdījās vienu reizi. Sacensībās otro vietu guva itāliete Aleksija Rungaldjē, kura pērn šajā distancē negaidīti izcīnīja pasaules čempionāta sudrabu, kamēr trešā bija krieviete Viktorija Sļivko. Viņas abas šaušanā bija nekļūdīgas, bet Ševaljē zaudēja gandrīz 50 sekundes.

Latvijas sportistes nebija šo sacensību pieteikumā, tomēr valsts labākā biatloniste Baiba Bendika piedalīsies sprintā.

Piektdien biatlonisti sacentīsies sprintā, sestdien būs iedzīšana, bet svētdien norisināsies sacensības jauktajā stafetē un pāru stafetē.

Pirmdien tika paziņoti tie trīs biatlonisti, kuri pārstāvēs Latviju šī gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Vīru konkurencē startēs Rastogujevs un Muižnieks, bet no dāmām Latviju pārstāvēs Baiba Bendika.

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2018-01-24 17:31, pirms 6 gadiem
Pretekļi, vismaz ielieciet tabulu ar top10.. Copy paste kantoris!

     [+] [-]

, 2018-01-24 17:54, pirms 6 gadiem
nu tiešām grūti ieiet šajā mājaslapā https://biathlonresults.com/ un ievietot rakstā tabulu?

     [+] [-]

, 2018-01-24 18:11, pirms 6 gadiem
tajā lapā pa tiešo atrast neko nevar, bet šeit var:

IBU Open European Championships, Women 15 km...

     [+] [-]

, 2018-01-24 18:36, pirms 6 gadiem
Vismaz vārdu ir atveidojuši daudzmaz pareizi. Atceros kā nācās sarkt par Kreipānu kad viņš ietiepīgi šīs meitenes vārdu izrunāja kā Šloja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja