Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Noinerei gaidāmā biatlona sezona var būt pēdējā

Noinerei gaidāmā biatlona sezona var būt pēdējā
Magdalēna Noinere
Foto: nrk.no

Titulētā vācu biatloniste Magdalēna Noinere norvēģu izdevumam nrk.no atklājusi, ka šobrīd viņas motivācija sportā vairs nav tik spēcīga kā agrāk, tāpēc, iespējams, gaidāmā sezona varētu būt pēdējā viņas karjerā.

"Es biatlonā esmu izcīnījusi visu, ko vien varēju. Skatīsimies, kas notiks tālāk," sacīja Noinere, par kuras iespējamajām karjeras beigām klīst arī runas biatlona sabiedrībā. Viņa pati to neslēpj, atklājot, ka pamazām mainās viņas prioritātes. "Tuvāk 30 gadu vecumam man būs bērni. Esmu jau atradusi vīrieti, ar kuru saistīt savu dzīvi."

Noinere, kurai nākamā gada februārī paliks 25 gadi, ir desmitkārtēja pasaules čempione un divkārtēja olimpiskā čempione. Viņas rēķinā ir divas uzvaras Pasaules kausa kopvērtējumā, 24 panākumi Pasaules kausa posmos un 45 goda pjedestāli. Piecos pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs Noinere kopumā izcīnījusi 16 medaļas – 12 zelta, četras sudraba.

Jāpiebilst, ka 2012. gada pasaules čempionāts notiks Noineres dzimtenē Vācijā, Rūpoldingas trasē un biatloniste jau iepriekš paziņoja, ka čempionātā grib izcīnīt maksimālo medaļu skaitu (sešas - četras individuālajās distancēs, divas stafetēs). Šādas ambīcijas Noinere pamatojusi ar to, ka iepriekšējā čempionātā viņa tika pie piecām medaļām, un tagad esot jāsper solis uz priekšu

Izmantotie resursi:
nrk.no


Slēpts komentārs: Romis555
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-23 19:36, pirms 12 gadiem
leģenda
Slēpts komentārs: Ludvigers
, 2011-11-23 19:56, pirms 12 gadiem
makaka4 rakstīja: Laikam taisās kapt uz krāna
Pāries uz tramplīnlēkšanu? o_O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-23 21:58, pirms 12 gadiem
Jocīgi kā tik ātri apsīkst ambīcijas tik perspektīvai sportistei. Piedalījusies tikai vienās olimpiskajās spēlēs, potenciāls ir lai paveiktu patiešām kko leģendāru daudzu gadu laikā, bet cilvēkam citas prioritātes....protams, jārespektē jabkāds lēmums, bet nu interesanti...
, 2011-11-24 00:13, pirms 12 gadiem
Lieliski, parādīsies intriga kad nebūs vienas izteiktas favorītes.
Annešs Besebergs. Foto: imago/Sammy Minkoff/Scanpix
8

Bijušajam IBU prezidentam piespriež trīs gadus cietumā par korupciju

LETA--AP. Bijušajam Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) prezidentam Annešam Besebergam piektdien Norvēģijā tika piespriests trīs gadu cietumsods par korupciju un Krievijas aizstāvēšanu dopinga pārkāpumos.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.