Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Mise un Sanita Buliņa tiek apdzīti par apli IBU kausa pāru stafetē

Ints Megnis
Ints Megnis

Mise un Sanita Buliņa tiek apdzīti par apli IBU kausa pāru stafetē
Edgars Mise. Foto: Latvijas Biatlona federācija

Latvijas jaunie biatlonisti Edgars Mise un Sanita Buliņa svētdien Austrijā ieņēma 18. vietu IBU kausa posma jaukto pāru stafetē. Mūsu sportisti finišu nesasniedza, jo tika apdzīti par apli.

Pirmajos divos etapos Buliņa un Mise kopā izmantoja astoņas rezerves patronas, tobrīd līderiem zaudējot divas ar pusi minūtes, tomēr trešā posma otrajā šaušanā Buliņa neaizvēra trīs mērķus, slēpoja trīs soda apļus un Latvijas pārim zuda reālas cerības pabeigt sacensības. Noslēdzošā posma ievadā Mise tika apsteigts par apli. Kopā šajās sacensībās uz starta izgāja 29 valstu pāri.

Tāpat svētdien bija plānota 2x6+2x7,5 kilometru jauktā stafete, kas sākās, tomēr spēcīgā sniegā tika apturēta pēc pirmā apļa, kad stadionā pazuda elektrība.

Tikmēr Itālijā svētdien notika IBU junioru kausa posma iedzīšanas sacensības. Tajās desmit kilometru distancē dāmām Inese Golubeva ar diviem soda apļiem spēja no 45. vietas sprintā pacelties uz 37. pozīciju, zaudējot vairāk nekā astoņas minūtes. Savukārt Līva Šahno veica deviņus soda apļus, uzvarētājai zaudēja piecpadsmit ar pusi minūtes un finišēja pēdējā, 53. pozīcijā.

Savukārt puišiem Renārs Birkentāls pēc 46. vietas sprintā iedzišanā pieļāva sešas kļūdas un atkāpās uz 48. pozīciju.

     [+] [-]

, 2019-12-21 16:41, pirms 4 gadiem
Īstenībā mūsējie braši turējās. Buliņa laikam riksēja un pārķēra tempu ceļā uz (savu) ceturto šautuvi un nošāvās. Nekas, vērtīga pieredze.

Arī jaunieši malači, daudziem tā bija debija tāda līmeņa mačos.

     [+] [-]

, 2019-12-21 23:26, pirms 4 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Īstenībā mūsējie braši turējās. Buliņa laikam riksēja un pārķēra tempu ceļā uz (savu) ceturto šautuvi un nošāvās. Nekas, vērtīga pieredze.

Arī jaunieši malači, daudziem tā bija debija tāda līmeņa mačos.
bezcerīgi. milzīga atpalicība