Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Balodim 31.vieta IBU junioru kausa sprinta sacensībās

Andrejs Siliņš

Balodim 31.vieta IBU junioru kausa sprinta sacensībās
Rūdis Balodis. Foto: infoski.lv

LETA. Latvijas jaunais biatlonists Rūdis Balodis ceturtdien Francijā izcīnīja 31.vietu Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) junioru kausa desmit kilometru sprinta sacensībās.

Par šo sacensību uzvarētāju kļuva Šveices biatlonists Sebastians Stalders, kurš ar vienu kļūdu šaušanā finišēja pēc 25 minūtēm un 18,8 sekundēm. Tikmēr Balodis ugunslīnijā sašāva visus mērķus, turklāt pēc otrās šaušanas viņš bija 24.vietā. Tiesa, noslēgumā dažas vietas nācās zaudēt, bet finišā viņš uzvarētājam piekāpās par vienu minūti un 54,2 sekundēm.

Vēl Edgars Mise ar četrām kļūdām šaušanā bija 50.vietā, kamēr Kirils Matjuhins bija 92.pozīcijā, ugunslīnijā nesašaujot četrus mērķus.

Kopumā līdz finišam šajā distancē tika 121 biatlonists.

Vēlāk ceturtdien 7,5 kilometru sprinta sacensības aizvadīs arī dāmas, kur Latviju pārstāvēs Ieva Pūce, Sandra Buliņa, Sanita Buliņa un Inese Golubeva.

Piektdien notiks arī iedzīšanas sacensības, kas laikapstākļu dēļ pārceltas no sestdienas.

Izmantotie resursi:
LETA