Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Mise tiek apdzīts par apli IBU kausa iedzīšanā, uzvar Babikovs

Rolands Eliņš

Mise tiek apdzīts par apli IBU kausa iedzīšanā, uzvar Babikovs
Edgars Mise. Foto: biathlon.life

Vācijā notiekošajā IBU kausa posmā biatlonā aizvadītas iedzīšanas sacensības. Vīriešiem iedzīšanai bija kvalificējies Latvijas biatlonists Edgars Mise, bet tika apdzīts par apli un nefinišēja.

Iedzīšanas sacīkstēm Edgars Mise kvalificējās ar 52. vietu sprintā. Viņam šo pozīciju neizdevās uzlabot un arī ar labu šaušanu (pirmajās divās šaušanās kopā tikai viens soda aplis) viņš saglabāja savu pozīciju. Savukārt divas kļūdas trešajā šaušanā nozīmēja izstāšanos, jo sacensību līderi viņu apsteidza par apli. Mise bija vienīgais, kurš tika apdzīts par apli.

Uzvaru sacensībās izcīnīja Krievijas sportists Antons Babikovs, kurš šāva nevainojami. Kopumā labāko sešiniekā bija četri Krievijas sportisti, bet sudrabu ieguva francūzis Aristīds Begē, kurš ar vienu kļūdu šaušanā no Babikova atpalika par deviņām sekundēm, kamēr visi pārējie sekotāji bija krietni tālāk.

Sieviešu iedzīšanai neviena Latvijas sportiste nekvalificējās, bet uzvaru izcīnīja Krievijas biatloniste Viktorija Slivko, kura bija ātrākā arī sprintā. Viņai šodien divas kļūdas šaušanā, kas netraucēja par 13 sekundēm finišā apsteigt pieredzējušo vācieti Nadīni Horhleri.

Izmantotie resursi:
https://biathlonresults.com/

  +2 [+] [-]

, 2019-01-20 15:09, pirms 5 gadiem
Piesakās lielās komandas stafetei?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 15:29, pirms 5 gadiem
gan jau nākamsezon jau bus sastāvā.Iemēģināt jau var šogad bet drīz junioriem savs PČ.Nākamnedēļ sākas Junioru pasaules čempis