Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Ferijs: "Ātruma ziņā visu laiku esmu TOP10"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ferijs: "Ātruma ziņā visu laiku esmu TOP10"
Bjorns Ferijs
Foto: AP/Scanpix
12:15
Biatlons, PK Vīriešiem 10/11, 3.posms. Pokļuka. 10km
Emil Hegle Svendsen
3.50
Ole Einar Bjorndalen
7.00
Tarjei Boe
7.00

Šodien Pasaules kausa izcīņā biatlonā 3. posma sprintā uzvaru izcīnīja zviedrs Bjorns Ferijs. Pēc sacensībām viņš pauda domu, ka Pokļukā viņš sajuties īpaši labi, un viss padevies viegli. Tāpēc beidzot materializējies ātrais slēpojums.

Bjorns Ferijs šodien uzvarēja pirmo reizi kopš zelta izcīnīšanas Vankūveras olimpisko spēļu iedzīšanā, kopā viņam tā bija ceturtā uzvara karjerā. Zviedru biatlonists pēc šīs dienas uzvaras sacīja: "Man patīk uzvarēt, tas nenotiek pārāk bieži. Slēpoju ātri jau no paša sezonas sākuma - šajā komponentā visās sacensībās esmu bijis labāko desmitniekā. Tā ka man bija stabila forma. Taču šonedēļ bija sajūta, ka speru vēl vienu soli uz priekšu, līmeni augstāk. Viss padevās vieglāk, bez lielas piepūles. 20 kilometru distancē mans slēpojums bija labākais šajā gadā, taču netrāpīju astoņos mērķos - šaušana bija slikta. Šodien izdevās apvienot slēpojumu un šaušanu. Šāvu nedaudz lēni, toties tīri."

Jaunais Tarjei Bo izcīnīja 2. vietu un kļuva par PK kopvērtējuma līderi, apsteidzot arī Emilu Hegli Svensenu. Bo teica: "Nē, nē, es pirms sezonas pat iedomāties nevarēju, ka uzvilkšu līdera dzelteno krekliņu. Cerēju, ka man būs iespējas uzvarēt vienās vai divās sacensībās sezonas laikā, bet šis ir kas pavisam cits. Domāju, pēc pārtraukuma [individuālās sacensības tagad atsāksies tikai janvāri - aut.piez.] es un Emils Hegle cīnīsimies par dzelteno krekliņu. Viņš ir spēcīgs pretinieks."

Mihaels Graiss pirmo reizi šajā sezonā tika uz goda pjedestāla, sprintā izcīnīdams 3. vietu: "Jūtos ļoti laimīgs. Aizvadīju labas sacensības - pirmo reizi sezonā sašāvu pa nullēm. Tas bija perfekti. Uz uzvaru nevienu brīdi necerēju, jo kaut kas nebija kārtībā ar slēpēm. Lielāko uzmanību koncentrēju šaušanai."

     [+] [-]

, 2010-12-18 19:38, pirms 13 gadiem
Bo aizmirsis par Bjorndalen... pieminot ka cīnīsies ar Svendsenu par līdera dzelteno krekliņu...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-18 19:43, pirms 13 gadiem
stars66 rakstīja: Bo aizmirsis par Bjorndalen... pieminot ka cīnīsies ar Svendsenu par līdera dzelteno krekliņu...
es domāju, ka viņš neko nav aizmirsis, vnk būs cīņa starp Bo un Svendsenu, pencītis šogad nemaz tik daudz zeltus nepaņems, in my opinion.