Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Golubeva pēc trim šaušanām tiek apdzīta par apli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Golubeva pēc trim šaušanām tiek apdzīta par apli
Inese Golubeva

Šodien IBU kausa posmā Martello norisinājās iedzīšanas sacensības. Latviju pārstāvēja tikai 18 gadus vecā Inese Golubeva, kura tika apsteigta par apli, tādējādi finišu nesasniedza.

Vakar notikušajās sprinta sacensībās Inese Golubeva ierindojās 55. vietā, kvalificējoties iedzīšanai. Viņa trasē devās divas minūtes un 49,7 sekundes aiz līderes – zviedru biatlonistes Elizabetes Hejberjas. Pirmajā šaušanā Golubeva kļūdījās divas reizes un atradās 52. vietā, kas bija pēdējā, jo astoņas no 60 biatlonistēm šodien nestartēja.

Otrajā šaušanā latviete aizvēra visus mērķus un pacēlās vienu pozīciju augstāk, taču bija pēdējā, jo amerikāņu konkurente jau bija apdzīta par apli. Trešajā šaušanā Golubeva kļūdījās vienu reizi, un pēc tās beidzās arī viņas sacensības, jo latviete tika apdzīta par apli. Tādējādi viņa ierindojās 51. vietā.

Arī iedzīšanā uzvarēja Hejberja, kura neaizvēra tikai vienu no 20 mērķiem un 12,5 kilometrus garo distanci pieveica 31 minūtē un 53,8 sekundēs. Sudrabu ieguva krievu sportiste Jevgeņija Pavlova, kura arīdzan šaušanā kļūdījās vienu reizi un no uzvarētājas atpalika nepilnu minūti. Vakar sprintā Pavlova bija piektā. Finišu paguva sasniedz 48 biatlonistes, pārējās tika apdzītas par apli.

     [+] [-]

, 2020-02-16 14:42, pirms 4 gadiem
Otrajai diena vairs nepietika spēka, bet tāpat malacis. Gūta vērtīga pieredze, debitējot pieaugušo biatlonā.