Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Latvijas biatlonistam Misem 18. vieta IBU Junioru kausa pirmajā posmā

Rolands Eliņš

Latvijas biatlonistam Misem 18. vieta IBU Junioru kausa pirmajā posmā
Edgars Mise. Foto: biathlon.life

IBU Junioru kausa sezonas ievadā veiksmīgs starts 19 gadus vecajam Latvijas biatlonistam Edgaram Misem, kurš 15km klasiskajā distancē pieļāva divas kļūdas šaušanā un ieguva 18. vietu 139 startējušo sportistu konkurencē.

Edgars Mise pagājušā gada pasaules čempionātā junioriem nevienā disciplīnā netika augstāk par 45. vietu, bet šodien IBU Junioru Pasaules kausa pirmajā posmā viņš tika labāko divdesmitniekā. Mise bija perfekts abās pirmajās šaušanās, bet pēc tam pieļāva pa kļūdai divās atlikušajās šaušanās. Misem slēpošanas ātrums bija 35. labākais, bet kopumā viņš ieguva augsto 18. vietu.

Divas kļūdas pieļāva arī otrs Latvijas pārstāvis šajās sacensībās Rūdis Balodis, taču viņam slēpošanas ātrums bija krietni pieticīgāks, un viņš ieguva 48. vietu.

Balodis no uzvarētāja atpalika par gandrīz sešām ar pusi minūtēm, kamēr Mise uzvarētājam zaudēja četras minūtes un 16 sekundes. Līdz labāko desmitniekam Misem pietrūka pusotras minūtes. Par lielajiem atstatumiem parūpējās sacīkšu uzvarētājs itālis Patriks Braunhofers, kurš šāva precīzi un tuvāko sekotāju šveicieti Sebastianu Valdu apsteidza par 33 sekundēm.

Šodien Šveicē aizvadītas sacensības arī sieviešu konkurencē, kurās Ieva Pūce ar piecām kļūdām šaušanā ieņēma 58. vietu, no uzvarētājas Kamillas Benedas (Francija) atpaliekot par vairāk nekā astoņām minūtēm. Savukārt 17 gadus vecā Inese Golubeva ar četrām kļūdām ieguva 83. vietu 102 finišējušo dalībnieču konkurencē.

Rītdien tiks aizvadītas sacensības sprinta distancēs.

Izmantotie resursi:
https://biathlonresults.com/

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 17:41, pirms 5 gadiem
Mise malacis. Rīt debitēs pasaules kausā stafetē. 68. vietā 17 gadus vecais debitants Kirils Matjuhins. Ar četrām kļūdām uzvarētājam zaudēja 8:24. Jāatzīmē, ka Matjuhins uz slēpem bija ātrāks par Balodi (40 sekundes).

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 17:46, pirms 5 gadiem
Pūce netiek galā ar šausanu. Golubeva šobrīd galīgi neformā, uz slēpēm zaudēja Pūcei vairāk nekā piecas minūtes.