Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Zvaigzne Dālmeiere veselības problēmu dēļ nolēmusi paņemt pauzi

Zvaigzne Dālmeiere veselības problēmu dēļ nolēmusi paņemt pauzi
Laura Dālmeiere. Foto: Tass/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas biatlona zvaigzne Laura Dālmeiere veselības likstu dēļ nolēmusi paņemt pārtraukumu. Pirmdien izplatītajā paziņojumā 25 gadus vecā Dālmeiere uzsvērusi, ka vēlas ieklausīties savā ķermenī un paņemt pārtraukumu no biatlona.

Līdz ar to sagaidāms, ka vāciete nesāks jauno sezonu laikus. Pasaules kausa izcīņa sāksies decembra ievadā Slovēnijā. "Šobrīd es nejūtos tā, ka varētu trenēties profesionāli," paziņojumā uzsvērusi Dālmeiere. Tiek ziņots, ka biatlonistes imunsistēma pašlaik esot diezgan vāja un viņai neesot ieteicami augstas intensitātes treniņi un stress.

Dālmeiere šī gada februārī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs izcīnīja divas zelta medaļas sprinta un iedzīšanas sacensībās. Tāpat viņa ieguva bronzu 15 kilometru individuālajā distancē, godalgas olimpiādē izcīnot pirmo reizi.

Septiņkārtējai pasaules čempionei gatavošanās sezonas gan vasarā sākās neveiksmīgi, jo, braucot ar kalnu divriteni, viņa piedzīvoja kritienu un savainoja augšstilbu, kā arī pēc tam saķēra infekcijas slimību.

Tiesa, septembrī parādījās informācija, ka Dālmeiere sacensībās startēs vismaz līdz 2020. gadam.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-10-15 19:41, pirms 6 gadiem
Man tā liekas vai kā, bet apkārtējie džindžeri ir baigi vājie pret visādām zarazām un visu ko saķer.. Daudz slimo. Saistība ar bālo ādas krāsu?
, 2018-10-15 19:42, pirms 6 gadiem
eevelee rakstīja: Man tā liekas vai kā, bet apkārtējie džindžeri ir baigi vājie pret visādām zarazām un visu ko saķer.. Daudz slimo. Saistība ar bālo ādas krāsu?
Man liekas, ka viņiem vienmēr ir alerģijas pret kaut ko
, 2018-10-15 20:33, pirms 6 gadiem
D-Mob rakstīja: Man liekas, ka viņiem vienmēr ir alerģijas pret kaut ko
Vo! Tieši tā, laikam mazliet nepareizi uzrakstīju. Katrā ziņā ir zināms viens, kuram putekšņi pavasarī traucē dzīvot, citam bites, citam puse ēdienkarte bīstama..
Annešs Besebergs. Foto: imago/Sammy Minkoff/Scanpix
8

Bijušajam IBU prezidentam piespriež trīs gadus cietumā par korupciju

LETA--AP. Bijušajam Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) prezidentam Annešam Besebergam piektdien Norvēģijā tika piespriests trīs gadu cietumsods par korupciju un Krievijas aizstāvēšanu dopinga pārkāpumos.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.