Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Pārceltas trešdien Pasaules kausā paredzētās sprinta sacensības

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārceltas trešdien Pasaules kausā paredzētās sprinta sacensības
Andrejs Rastorgujevs. Foto: NordicFocus

LETA--DPA. Pārceltas trešdien Rūpoldingā Pasaules kausa biatlonā paredzētās sacensībās desmit kilometru sprintā vīriem, otrdien paziņoja Starptautiskā Biatlona savienība (IBU). Mači pārcelti uz ceturtdien plkst. 12 pēc Latvijas laika.

Bavāriju piemeklējis sniegputenis, tādējādi trešdien sacensības nevarēs notikt. "Tā kā vietējās varasiestādes nav atcēlušas ārkārtas stāvokli Traunšteintā, tad desmit kilometru sprinta sacensības trešdien nevar notikt," teikts IBU paziņojumā Tiek pieļauta iespēja, ka ārkārtas stāvoklis tiks pagarināts, līdz ar to apdraudēta arī pārējo disciplīnu norise.

Pasaules kausa piektajā posmā ceturtdien paredzēts sprints dāmām, piektdien un sestdien stafetes, bet svētdien - sacensības ar masu startu.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi, tostarp pasaules čempionāts, kas martā notiks Estešundā, Zviedrijā. Savukārt sezona noslēgsies uzreiz pēc tam nākamajā etapā Norvēģijā.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-15 12:59, pirms 5 gadiem
Divas galējības - vai nu sniegs ir par maz, vai arī par daudz