Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Matvijenko, šaujot precīzi, gūst 57. vietu IBU kausā, vīriem neveiksmīgs starts

Ints Megnis
Ints Megnis

Matvijenko, šaujot precīzi, gūst 57. vietu IBU kausā, vīriem neveiksmīgs starts
Jūlija Matvijenko. Foto: Latvijas Biatlona federācija

Latvijas biatloniste Jūlija Matvijenko, šaujot nekļūdīgi, sestdien Polijā ieņēma 57. vietu IBU kausa sezonas ceturtā posma 7,5 kilometru sprinta sacensībās, kamēr Latvijas vīri samierinājās ar pieticīgiem rezultātiem.

Matvijenko aizvēra visus desmit mērķus un pēc otrās šaušanas vēl bija 41. vietā. Tomēr pēdējā aplī sportiste atkrita 16 vietas zemāk. Pirmās trīs vietas izcīnīja Krievijas sportistes, labākajai esot divas kļūdas pieļāvušajai Natālijai Gerbulovai, bet Matvijenko viņai zaudēja divas minūtes un 55,6 sekundes.

Vēl no latvietēm 65. vietu ar vienu kļūdu ieņēma Ieva Pūce, bet Annija Keita Sabule nesašāva četrus mērķus, samierinoties ar 80. vietu starp 84 finišējušajām sportistēm.

Slēpošanā Matvijenko viņa uzrādīja 73. rezultātu, par 1,1 sekundi apsteidzot Pūci, bet Sabule bija minūti lēnāka par tautietēm un sasniedza 78. laiku uz slēpēm

Turpinājumā trasē devās vīri, kur arī pirmās trīs vietas izcīnīja Krievijas sportisti, uzvaru gūstot Aleksandram Povarņicinam. No Latvijas sportistiem ar 85. vietu samierinājās divus mērķus neaizvērušais Ņikita Osipovs, kurš uzvarētājam zaudēja četras minūtes un 46,9 sekundes. Vēl pusminūti lēnāks bija Edgars Mise, kurš pieļāva četras kļūdas un samierinājās ar 90. vietu, bet Rūdim Balodim trīs kļūdas deva 93. vietu starp 109 finišējušajiem atlētiem.

Svētdien vīri un dāmas vēlreiz sacentīsies sprintā.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-12 16:42, pirms 5 gadiem
ātrums protams spridzina...ja jau viņš nav tagad, tad diez vai būs nākotnē

     [+] [-]

, 2019-01-12 17:15, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: ātrums protams spridzina...ja jau viņš nav tagad, tad diez vai būs nākotnē
Domāju, ka visiem šiem sešiem rakstā minētajiem ir jādod iespēju, un vismaz no dažiem var sanākt laba līmeņa sportists. Jā, neviens no viņiem nav megatalants, bet varbūt ar nopietnu treniņdarbu var progresēt.

     [+] [-]

, 2019-01-13 02:14, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: ātrums protams spridzina...ja jau viņš nav tagad, tad diez vai būs nākotnē
Nepiekrītu, arī Andrejs sākumā nebūt nebija tik ātrs un efektīgs, bet ar treniņiem un resursiem to pārliecinoši sasniedza.