Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bo: "Ja apsteidz gan Svensenu, gan Bjerndālenu, tad esi uz goda pjedestāla"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bo: "Ja apsteidz gan Svensenu, gan Bjerndālenu, tad esi uz goda pjedestāla"
Tarjei Bo
Foto: Reuters/Scanpix
12:30
Biatlons, PK Vīriešiem 10/11, 2.posms. Hohfilcene. 10km
Emil Hegle Svendsen
2.85
Ole Einar Bjorndalen
3.00
Martin Fourcade
12.00

Vakar Pasaules biatlona kausa izcīņas 2. posma pirmajās sacensībās, 10 kilometru sprintā, uzvaru izcīnīja norvēģis Tarjei Bo. Viņš pirmo reizi apsteidza savus titulētos tautiešus Emilu Hegli Svensenu un Ūli Eināru Bjerndālenu, atzīmējot, ka tādā gadījumā medaļa ir garantēta, jo abi viņi allaž ieņem tās augstākās vietas.

Tarjei Bo: "Domāju, vasarā spēru vēl vienu soli uz priekšu - iztiku bez slimībām un ļoti cītīgi trenējos. Šobrīd esmu pārliecināts par saviem spēkiem. Uzvarēju šodien, taču patiesībā vēl spēcīgāks jutos 1. posmā Esterzundā. Taču šodien šādos laika apstākļos biju ātrāks salīdzinājumā ar citiem. Man paveicās ar to, ka pirmajos divos apļos laiks vēl bija labāks, taču pēdējā 3. aplī arī sāka spēcīgi snigt. Tobrīd domāju, ka tā dēļ zaudēšu savu 1. vietu. Taču tad palielināju savu pārsvaru no 20 uz 25 sekundēm un tad jau zināju, ka varu ar to tikt galā. Jā, tā ir pirmā reize, kad apsteidzu Svensenu un Bjerndālenu, un tas ir lieliski. Ja tu viņus uzveic, tu esi uz goda pjedestāla, jo viņi visu laiku ir augšā. Emils šajās dienās ir tik spēcīgs, ka man jāšauj par viņu labāk, lai apsteigtu."

Bo komentēja arī savas veselības problēmas, kas bijušas agrāk: "Lielākā daļa atlētu ar tādām likstām, kādas bija man, labprātāk pamestu sportu. Taču manī bija iekšējais spēks. Vēlējos būt TOP sportists. Es esmu aizvadījis daudz papildtreniņu, esmu strādājis pie šaušanas un kļuvis labāks. Kad kļuvu vesels, spēru vēl vairāk soļu uz priekšu. Kad tu saliec kopā šīs divas lietas, tad rezultāts ir tāds, kāds tas ir šodien."

2. vietas ieguvējs Sergejs Sedņevs: "Šīs dienas rezultāts ir labs. Agrāk sprintā augstāk par 16. vietu netiku. Esterzundā biju ātrāks nekā šeit, taču Hohfilcenē paveicās ar laika apstākļiem. Slēpes labi slīdēja, smērētāji paveica lielisku darbu. Piešaudē negāja, kā arī ieradāmies šeit pēdējā brīdī - problēmu netrūka. Ar šaušanu daudz ņēmos, un tas palīdzēja. Vienīgo kļūdu šaušanā pieļāvu pēdējā šāvienā - pats vainīgs, jo sasteidzu to."

Aleksis Befs izcīnīja 3. vietu, kaut noteikti būtu otrais, ja vien ne kritiens kādā no nobraucieniem pēdējā aplī: "Varēja būt labāk, ja ne kritiens. Pie tam nogāzos nevis līkumā, bet uz perfekti līdzenas vietas. Mana slēpe vienkārši aizgāja nepareizā virzienā, un es nokritu. Zaudēju vērtīgas sekundes, taču tāds ir biatlons. Tik un tā šī bija laba diena man - tikai viena kļūda šaušanā. Esmu laimīgs, ka tiku uz goda pjedestāla - tas varbūt ir neliels pārsteigums, taču pašu nepārsteidz savs sniegums. Zinu, ka esmu labā formā, un tas ir jāizmanto. Biatlonā vienu dienu vari būt uz goda pjedestāla, bet nākamajā - pēdējā vietā."

     [+] [-]

, 2010-12-11 11:31, pirms 13 gadiem
Nevar nepiekrist

     [+] [-]

, 2010-12-11 11:35, pirms 13 gadiem
Kur varees netaa redzeet?

  +3 [+] [-]

, 2010-12-11 11:42, pirms 13 gadiem
Devilman rakstīja: Kur varees netaa redzeet?
Eurovision2

     [+] [-]

, 2010-12-11 12:08, pirms 13 gadiem
netā var redzētu ibu mājas lapā, nav vērts iet caur citām lapām. Nav komentāru, a kam to vajag turpat var atvērt statistiku vaļā un zini tikpat ja ne vairāk kā komentētāji!