Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Koukalova nestartēs arī nākamajā sezonā

Koukalova nestartēs arī nākamajā sezonā
Gabriela Koukalova
Foto: NTB scanpix/Scanpix

LETA. 2015./16. gada sezonas Lielā kristāla globusa ieguvēja Gabriela Koukalova izlaidīs visu nākamo sezonu, paziņojusi čehu biatloniste.

Koukalova kājas savainojuma dēļ šosezon tā arī neizgāja uz starta, nepiedaloties arī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Pašlaik 28 gadus vecā biatloniste vēl neliek punktu savai karjerai, taču viņai trūkst motivācijas nākamajā sezonā piedalīties sacensībās.

"Nesaku, ka tās ir karjeras beigas. Man varbūt pietrūkst sacensību, taču šobrīd neiztēlojos, kā tas būtu - atgriezties trasē. Man nav iekšējas vēlmes uzvarēt. Kādu laiciņu gribu darīt ko citu," sociālajā vietnē "Facebook" rakstīja Koukalova. Koukalovas kauli pēkšņi sāka sāpēt vasarā, un ārstiem tā arī nav izdevies uzlabot viņas veselības stāvokli.

Aizpagājušajā sezonā Koukalova triumfēja Pasaules kausa kopvērtējumā, bet 2016./2017. gada sezonā palika otrā, kā arī ieguva trīs godalgas pasaules čempionātā. Decembrī Koukalova tika nosaukta par labāko Čehijas sportisti.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-04-10 16:50, pirms 6 gadiem
Uzvaras diemžēl prasa upurus... Kaut nu sadakterētos, gribētos vēl redzēt trasē viņu.
, 2018-04-10 20:51, pirms 6 gadiem
visticamāk, ka viņai biatlonistes karjera beigusies... ja nav motivācijas jau tagad uz nākamo sezonu, tad no kurienes radīsies, ja būs iesākusi rosīties citās sfērās un dimensijās....
, 2018-04-11 09:16, pirms 6 gadiem
Koukalovai ir pozitīvas dopinga analīzes.
Annešs Besebergs. Foto: imago/Sammy Minkoff/Scanpix
8

Bijušajam IBU prezidentam piespriež trīs gadus cietumā par korupciju

LETA--AP. Bijušajam Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) prezidentam Annešam Besebergam piektdien Norvēģijā tika piespriests trīs gadu cietumsods par korupciju un Krievijas aizstāvēšanu dopinga pārkāpumos.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Petr Slavik
15

Rastorgujevs masu startā devītais, sezonas kopvērtējumā ieņem 17. vietu

Pasaules kausa sezona biatlonā noslēgusies ar pārliecinošu Juhannesa Tinjesa Bē uzvaru sacīkstēs ar kopēju startu. Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ar trīs kļūdām šaušanā spēja izcīnīt devīto vietu.
Līsa Vitoci apskauj Lū Žanmonno. Foto: AFP/Scanpix
6

Žanmonno izcīna pirmo uzvaru masu startā, kļūdas neliedz Vitoci triumfu kopvērtējumā

Sieviešu biatlona sezonai pasaules kausā punkts tika pielikts ar sacensībām ar kopējo startu. Gleznainajā Kenmoras trasē par uzvarētāju sezonas pēdējā startā kļuva francūziete Lū Žanmonno, kura pacēlās uz otro vietu kopvērtējumā un ieguva Mazo kristāla globusu. Savukārt sezonas kopvērtējuma uzvarētāja Līsa Vitoci masu startā ar pieciem soda apļiem bija 21. vietas ieguvēja.